ISPALA IZ ‘PLESA‘

Ljepotica kojoj tepaju da je ‘hrvatska Megan Fox‘: ‘Volim biti jedinstvena...‘

Deniss Grgić se unatoč uspješno otplesanoj senzualnoj rumbi morala oprostiti od daljnjeg sudjelovanja u ‘Plesu sa zvijezdama‘

Deniss Grgić

 /Nova Tv

Ja plešem uvijek, a sada se vraćam slikarstvu, premda iz njega nisam nikada ni otišla - kazala je Deniss Grgić koja se unatoč uspješno otplesanoj senzualnoj rumbi skupa sa svojim partnerom Jakovom Bjelcom morala oprostiti od daljnjeg sudjelovanja u ‘Plesu sa zvijezdama‘ Nove TV. Njih dvoje, kažu, unatoč odlasku iz showa, nastavit će s plesnim treninzima, te dodatno možda i usavršiti rumbu čija je koreografija bila inspirirana prošlom godinom kada je Deniss završila Likovnu akademiju.

image

Deniss Grgić

/Nova Tv

Osim što je sada akademska slikarica, Deniss je i uspješna influencerica, čije objave na društvenim mrežama prati više od 80 tisuća ljudi. Koja je tajna ovog njenog uspjeha?

- Iskrena sam, svoja sam, dijelim sretne trenutke, svoje uspjehe i volim interakciju s pratiteljima - kazala je Deniss koju mnogi uspoređuju s glumicom Megan Fox. Što ona kaže na to?

- Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu i to je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene svaka na svoj način i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost - rekla je za Novu TV Deniss, koja se bavi i modelingom te je i lice iz brojnih videospotova domaćih glazbenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 11:06