LJUBAV PUKLA DAVNIH DANA

LJILJANA NIKOLOVSKA NAPALA TONČIJA HULJIĆA 'Hulja ima komplekse, nikako se ne može pomiriti s istinom, misli da bez njega ne bi bilo glazbe'

 Screenshot YouTube

Izjava koju je Tonči Huljić iznio u RTL-ovom showu 'Nikad nije kasno' potaknula je bivšu zvijezdu Magazina Ljiljanu Nikolovsku da u svom Facebook statusu izrazi mišljenje o Huljiću, ali i ne baš tako prijateljskom odnosu kojeg bivši kolege očito imaju.

- ABBA upravo izjavila da pjesme koje su nekad radili ne bi prošle na današnjem tržištu. Znači efektivno nikad nisu kreirali ništa što će se pamtiti i ostati iza njih. No evergreens. Šalim se, nisu oni nego Tonči. Bwahahahhah. Skužajte, ovo je #PrijeKave, napisala je Nikolovska i izazvala brojne reakcije svojih prijatelja i pratitelja.

Većina njih, naravno, složila se s njom i poduprla je izjavama poput 'Huljić bubne i ostane živ!! Da nije bilo tebe onda i tvog glasa tko bi slušao njegove gluposti danas!! A ti Ljiljana Nikolovska traješ i traješ!! ili pak 'Sve što vrijedi od Magazina je iz tvoje ere'.

Nikolovska je u raspravi s fanovima aktivno nastavila sudjelovati pa je svoje mišljenje o nekadašnjem šefu iz benda dodatno pojasnila komentarom:

- Hulja ima takozvani pjevački kompleks autora. Otud sve one bombastične izjave o okupljanju 'njegovih' pjevačica u čopore i na hrpu. Nikako se pomiriti s tim da nije jedini faktor. Ljuti ga kad mu pjevač 'nepošteno oduzme' centar, spotlight, jer muzičari i vokali po njemu nemaju apsolutno nikakvu kreativnu ulogu. Da nije njega, ne bi bilo glazbe - dodala je nekoć mega popularna pjevačica, ipak pojasnivši da pod nadimkom 'Hulja' nije mislila ništa loše, nego da je to Tončijev bendovski nadimak, koji je, moguće, i sam smislio davnih dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 03:56