STUDIO+

Ljubomora na estradi: ‘Osjetila sam to na vlastitoj koži. Zamjeraju mi, raspituju se...‘

Lu Jakelić nam je otkrila i tko joj je najveća podrška u Zagrebu, je li šutnja zlato i kakva je kad je zaljubljena
Lucija Lu Jakelić
 Ivana Nobilo/CROPIX

"Studio+" i ovoga je petka s vama, web show fokusiran je na mlade i uspješne ljude iz svih sfera života. Blogeri, chefovi, gejmeri, umjetnici, Influenceri, mladi poslovni ljudi, svi oni fokus su ovoga projekta.

U četvrtoj epizodi s nama je Lucija Lu Jakelić - talentirana i nagrađivana kantautorica samo za ‘’Studio+’’ ispričala je svoju poslovno-životnu priču. U kratko vrijeme uspjela se probiti na vrh estrade, a otkrila nam je i kako se neki kolege raspituju kako joj je to pošlo za rukom.

''Ali ja se ne smatram dijelom estrade'', rekla je u jednom trenutku u razgovoru, ali i otkrila zašto.

''Sve o čemu sam šutjela'', naziv je njezina albuma, koji su kritika, publika i struka dočekale s oduševljenjem, pa je tako svojedobno kritičar Zoran Tučkar između ostaloga napisao: "Kantautorica Lucija Lu Jakelić se odlučila emotivno razgolititi, reći sve o lošim ljubavima. Cijeli album slijedi koncept raspada ljubavne veze i vidanje rana".

image
Lucija Lu Jakelić i Daniel Delale
Ivana Nobilo/CROPIX

Ova simpatična dvadesetsedmogodišnjakinja iz rodnog Đurđevca stigla je u Zagreb na koji se priviknula, no u početku nije baš sve išlo tako glatko.

Premda smo Lu upoznali u emisiji HRT-a "A strana", trenutno je možemo pratiti u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem nas iz nedjelje u nedjelju oduševljava raznim transformacijama - upitali smo je i što se događa kad emisije završe i kad je kao kantautorica prepuštena raljama estrade.

Osvrnuli smo se i na odnose na estradi, zanimalo nas je kako je percipiraju kolege, ima li ljubomore, fejk odnosa, ali i pasivne agresije.

‘’Pa pasivna agresija je broj jedan u svijetu showbiza’’, iskrena je bila Lu, ali i prepričala neke ugodne i manje ugodne epizode koje je zasad doživjela u svijetu estrade.

Lucija, koja je vrlo svoja, otkriva i tko joj je najveća podrška u Zagrebu, je li šutnja zlato, koja joj je najbolja, a koja najbeskorisnija društvena mreža.

Prepričala nam je i najveći ''blam'' koji je imala kad su društvene mreže u pitanju, a vezan je uz jednu bivšu vezu.

Progovorila je i tome kakva je kad je zaljubljena, ali i ljubi li trenutno. S gljivom se spasila dva puta, a gdje se to Delale ‘’zaigrao’’, otkrivamo u videu.

Jakelić inače potječe iz glazbene obitelji i od malih nogu bavi se glazbom, a bio je ovo njezin prvi veliki privatno-poslovni razgovor u kojem je naprosto briljirala kao i u svemu čega se primi.

Osim Lu, ‘’Studio+’’ donosi i rubriku ‘’Top video’’ u čiji su inbox počeli stizati vaši uradci, naš žiri za današnju premijeru odabrao je video Tomislava Škibole, koji je snimio i smontirao pravo malo umjetničko djelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 13:04