MEŠTROVIĆEV DOM

Ljupka Gojić Mikić, Viktorija i Dino Rađa, Marijana Batinić i Saša Lozar pojavili se na eventu Croatia Osiguranja

Neki od naših najboljih umjetnika, Stella Leboš i Ivan Marušić Klif, eksterijer i interijer Meštrovićevog paviljona pretvorili su u vizualni spektakl

Saša Lozar, Viktorija Rađa, Marijana Batinić, Ljupka Gojić Mikić, Dino Rađa

Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koji posluje u sklopu Adris grupe, sinoć je u Meštrovićevom paviljonu, jednoj od najljepših zagrebačkih lokacija, predstavilo Spektar, svoju zadnju inovaciju. Svečano predstavljanje jedinstvene ponude osiguranja na našem tržištu okupilo je više od 500 Croatijinih klijenata i partnera, predstavnika poslovne i akademske zajednice.

image

Davor Tomašković, Robert Vučković, Luka Babić i Vančo Balen

image

Davor Tomašković, Robert Vučković, Luka Babić i Vančo Balen

image

Predstavljanje Spektra

Samirck/

Među poznatim uzvanicima našli su se Ljupka Gojić Mikić, Viktorija i Dino Rađa, Marijana Batinić, Saša Lozar te brojni drugi. Neki od naših najboljih umjetnika, Stella Leboš i Ivan Marušić Klif, eksterijer i interijer Meštrovićevog paviljona pretvorili su u vizualni spektakl. Iz Croatia osiguranja su bili Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja, Robert Vučković, Vančo Balen i Luka Babić, članovi Uprave Croatia osiguranja, Vera Pećar, direktorica Sektora za razvoj prodajnih kanala i analitičku podršku prodaji i Bojan Letica, direktor Sektora za razvoj proizvoda i preuzimanje rizika.

image

Jasna Zlokić, Zorica Kondža, Zdenka Kovačiček.

Petar_santini/
image

Viktorija Rađa i Dino Rađa.

image

Božo Skoko i Maja Weber

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:18