MOĆNO

Lorena Bućan slavi žensku snagu i slobodu u sjajnoj pjesmi i spotu: ‘Jedva čekam čuti dojmove ljudi...‘

Iznimnim vokalom Lorena je ljetos oduševila i Erosa Ramazzottija kojem je bila predgrupa na nastupu u pulskoj Areni

Lorena Bućan

 /Toni Andabak

Lorena Bućan, mlada glazbenica moćnog glasa iza koje su već brojne nagrade publike i struke, ali i impresivne pozicije na YouTube trendingu danas će točno u 12 sati predstaviti svoj novi spot za pjesmu “Ženska snaga”. Autor glazbe je Ivan Huljić, stihove potpisuje Vjekoslava Huljić, a aranžman Hrvoje Domazet i Ivan Huljić.

Iznimnim vokalom Lorena je ljetos oduševila i Erosa Ramazzottija kojem je bila predgrupa na nastupu u pulskoj Areni, a ovom pjesmom upravo svojim snažnim glasom odaje priznanje najvećoj snazi koja postoji, snazi žene.

Novi spot pjevačice čije su pjesme “Kad si ti u pitanju”, “Kako samo mater zna” i “Tvoja i gotovo‘, osvojile streaming platforme u Hrvatskoj na kojima broje milijunske preglede režirao je Ivan Trpimir Lozić, a ne sumnjamo da će se baš kao i spot za pjesmu ‘‘Je l‘ moguće‘‘ naći među najslušanijim na YouTube trendingu.

"Nova pjesma za mene uvijek znači nekakav novi list u životu. Ženska snaga je pjesma kroz koju se osjeća čista sloboda i samouvjerenost žene. Nadahnjujuća je i nadam se da će osvojiti srca svih ljudi kojima treba snaga ili se osjećaju snažnima. Jedva čekam čuti dojmove svih koji je poslušaju" uzbuđena je Lorena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. veljača 2024 21:13