PREMIJERA SPOTA

Luce novom hit pjesmom ‘Svaki put’ donosi ljubavnu priču u kojoj će se mnogi prepoznati

Ovaj singl naše hvaljene glazbenice donosi svježi pop zvuk uz dosta življi ritam te odmak od njezinih dosadašnjih uobičajenih balada
 PROMO

Prepoznatljiva mlada kantautorica baršunastog glasa Luce koja osvaja srca publike, ovaj put pripremila je singl kojim pokazuje svoju novu umjetničku stranu. Za razliku od prethodnog singla, sjetne balade ‘’U sjećanju’’, novi singl ‘’Svaki put’’ donosi osvježenje pop zvuka i ritma koji nas slušajući itekako pokreće. Tekst pjesme, u kojem će se mnogi pronaći, potpisuje Luce, a na glazbi je udružila snage s Alanom Dovićem, koji je aranžirao i producirao pjesmu te joj dao zanimljivo glazbeno ruho. 

- Pjesma 'Svaki put' ljubavna je priča o jednom čudnom odnosu u kojem je puno toga nestalno i nepredvidivo, što istovremeno spaja i razdvaja glavne aktere. Mislim da se puno ljudi može poistovjetiti, odnosno pronaći u pjesmi, jer je većina nas nekad u životu bila dio neke takve priče. Pjesmu je aranžirao i producirao Alan Dović te joj dao jedan svježi pop zvuk uz dosta življi ritam i odmak od mojih dosadašnjih uobičajenih balada. Snimili su je, uz Alana, i dečki iz mog pratećeg benda - Filip Pavić, Vibor Čerič, Marino Vinja i Edi Grubišić i jako sam zadovoljna ukupnom zvučnom slikom koju smo dobili te jedva čekam čuti reakcije - kaže Luce o novom singlu. 

Jedinstvene kadrove pratećeg videospota uhvatio je redatelj Dinko Šimac, kojemu ovo nije prva suradnja s Luce. Nakon suradnje na spotu "U sjećanju", ovaj put inspiraciju je potražio na otoku Krku, na kojem je uz pomoć glavnih aktera u spotu, Maje Laborec i Antonija Manjića, na maštovit način pretočio riječi pjesme u sliku. 

- Spot je usko povezan sa stihovima pjesme. Pjesma i spot zajedno govore o hipotetskoj ljubavi i vezi te njihovu vrhuncu do kojeg nikad nije došlo. Iako se na početku doima kao svakodnevna priča o vjenčanju mladog para, ubrzo je jasno da nešto u cijeloj priči ne štima. Tu smo priču ispričali kroz jedinstvene lokacije koje smo pronašli na otoku Krku. Naime, snimali smo u ruševnim, napuštenim crkvicama. I baš kao što je propala veza o kojoj pjeva Luce, od crkve u kojoj se mladi par nalazi ostaju samo zidovi. Time se ruši iluzija koju djevojka u priči proživljava i prikazujemo trenutak u kojem se rastaje od svog partnera. Tu priča ne završava i nastavlja pratiti trenutke nove nade i način na koji djevojka nastavlja dalje - rekao je o spotu redatelj Šimac. 

Dok nestrpljivo čekamo izlazak drugog najavljenog studijskog albuma, uživajte u novom singlu "Svaki put"!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2020 11:52