PLES SA ZVIJEZDAMA

Lucija Lugomer i Brazilac koji slovi za najseksepilnijeg muškarca na svijetu nastupit će u domaćem showu

Na male ekrane vraća se zabavni show ‘Ples sa zvijezdama‘, a polako se otkrivaju prvi kandidati

Pedro Soltz i Lucija Lugomer

 Instagram

Na male ekrane vraća se zabavni show 'Ples sa zvijezdama', a svakog dana otkrije se neki novi sudionik tog showa.

Svoje sudjelovanje u showu najavila je Lucija Lugomer koja je na svom Instagram profilu objavila smiješni video.

- S ponosom vam napokon mogu reći da ćemo se gledati preko malih ekrana. 'Ples sa zvijezdama', stižem - napisala je u opisu videa u kojem pleše.

Javila joj se i pjevačica Domenica Žuvela, koja će također biti među natjecateljima, a komentirala joj je i profesionalna plesačica Tina Walme. Šuška se da će se u plesu okušati i prošlogodišnja pobjednica Dore Albina Grčić.

Osim Lugomer, s Nove TV su otkrili da će se u showu pojaviti i zgodni Brazilac Pedro Soltz koji je u braku s hrvatskom manekenkom i voditeljicom Iris Cekuš, a ove će godine proslaviti šestu godišnjicu braka. Njega je jedan američki časopis proglasio najseksepilnijim muškarcem svijeta, a 2016. se doselio u Hrvatsku.

On kaže da ga ples i glazba opuštaju te da voli njihovu energiju, priznaje da o plesu ne zna ništa i ima dvije lijeve noge. Ne zna još ni koji bi mu stil najbolje išao.

"Kažu da Brazilci imaju ples i pokret u krvi, pa je ovo idealan način da svi mi to saznamo iz prve ruke. Čak i ja!", rekao je za Novu TV.

Brazilac je po dolasku u Hrvatsku odmah privukao pozornost i dobio malu ulogu u seriji "Kud puklo da puklo", a ostvario je angažman i u Severininu spotu za pjesmu "Tutorial". Pažnja koju dobiva mu, priznaje, godi, ali nije to očekivao.

Podsjećamo, s Nove TV poručili su da show kreće u proljeće, a 2019. godine bio je najgledaniji televizijski format proljetne sheme u konkurenciji zabavnih emisija. Prvih osam sezona Plesa sa zvijezdama prikazivalo se na HRT-u. Zatim je show preuzela Nova TV. Pobjednici prošle sezone, koja se prikazivala 2019. godine, bili su Slavko Sobin i Gabriela Pilić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:07