SVE JE SPREMNO

LUCIJA LUGOMER ISKRENO O EMOCIJAMA UOČI VJENČANJA 'Sad je adrenalin jak, malo stresa i nervoze. Vjenčanica? Mislim da će mladoženja ostati bez daha'

 
 Instagram

Još je mjesec dana do velikog vjenčanja Lucije Lugomer i njezinog zaručnika Danijela Grlića i naša najpoznatija plus size ljepotica ne skriva uzbuđenje. Naravno, s uzbuđenjem dolazi i doza nervoze, no ništa što se ne može prevladati, otkrila je za IN magazin.

‘Ima li uzbuđenja nema, mislim da je sad onaj stadij kad je adrenalin jak, možda malo stresa i nervoze, ali sve pozitivno’, rekla je Lucija.

Par se zaručio u Lucijinu Dubrovniku kad je Danijel kleknuo pred nju na Stradunu. Dileme oko odgovora nije imala. Iako su se detaljnog planiranja vjenčanja uhvatili tek prije dva mjeseca, uspjeli su gotovo sve dogovoriti.

‘Znaš kako ti je priča išla, mi smo se 20. 8. zaručili i nismo se bavili ničim do sredine 11. mjeseca i u dva mjeseca smo riješili sve', otkrila je na probi vjenčanog prstenja koje će krasiti briljanti.

Danijel i Lucija upoznali su se nakon što je nju impresionirao njegov oglas kojim je tražio zaposlenike za svoj biznis sa sushijem. Svadba će se održati na otvorenom u okolici Zagreba, pred dvjestotinjak uzvanika. Lucijina kuma je prijateljica, a Danijelu će kum biti prijatelj iz djetinjstva, piše Dnevnik.hr.

‘Vjerujem da će biti velike treme kod mene, ali čisto zbog emocija. Ipak mame nema, to je za mene dosta emotivno i sama činjenica da je tata tu i da ćemo zajedno kročiti, mislim da će to pobuditi baš one stare emocije u meni, ali da će to biti isključivo suze radosnice’, priznala je Lucija i dodala da će joj ovo biti drugi puta u životu da će odjenuti dugačku haljinu, misleći na vjenčanicu.

O vjenčanici je nekoliko detalja otkrila vlasnica salona vjenčanica Dea Olup: 'Haljina je u više slojeva, u stvari vrlo jednostavna, ali samim time je i posebna. Ima nekoliko detalja od čipke koju smo donijeli samo za Luciju iz Italije. Mislim da će mladoženja ostati bez daha.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:58