RAZLOG ZA SLAVLJE

Lucija Lugomer posebno je sretna iako nije sve ispalo kako je zamislila: ‘Imala sam puno veće planove za današnji dan‘

Danijel i Lucija proslavili su osmu godišnjicu, a ona se njihovim zajedničkim fotografijama pohvalila na Instagramu

Lucija Lugomer sa suprugom Danijelom

 Instagram/Lucija Lugomer/

Naša najpoznatija plus size ljepotica Lucija Lugomer sa suprugom Danijelom Grlićem čeka svoje drugo dijete.

Danijel i Lucija proslavili su osmu godišnjicu, a ona se njihovim zajedničkim fotografijama pohvalila na Instagramu.

"Naših 8. Dado bi bez greške rekao ‘Nos nam po*ran‘, a ja bih zakolutala očima. Ajmo malo biti realni - onako, u prkos Instagram načelima. Imala sam puno veće planove za današnji dan, ajmo rezervacija večere, imamo tetu čuvalicu, pa ajmo fotografa da opali par za uspomenu... Možda neki video ako nam se zvijezde poklope. Ja ću frizeru na frizuru i nabacit dobru štiklu, a on će srediti bradu i obući košulju.

No, činjenica je da smo danas prospavali pola dana i pokušali smiriti moj niski tlak, otišli na ultrazvuk bebe, počastili se pizzom i potom na roditeljski sastanak u vrtić. Nismo si kupili nikakve poklone, nismo opalili niti jednu fotku, okupali smo dijete zajedno i navečer ćemo pogledati ‘Masterchefa‘. Ono što vam mogu reći jest da smo pronašli balans u očekivanjima.

Dado, sve znaš i to je najbitnije. Ostali, ja se nadam da ćete pronaći u životu partnera koji drži do one ‘u dobru i u zlu‘ - jer to je jedina istina koja postoji", napisala je u opisu fotografija.

Lucija i Danijel vjenčali su se u u Zagrebu nakon tri godine veze. Do oltara ju je vodio otac Željko, a bez majke Duške Lucija je ostala sa samo 11 godina.

Lucija je također otkrila da su obavili ultrazvuk te da su bebi napokon vidjeli lice. To im je najljepši poklon za godišnjicu koji su mogli dobiti!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:40