‘ZVIJEZDE PJEVAJU‘

Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević probile led: ‘Očekivao sam puno više...‘

Prve natjecateljice koje su nastupile večeras otpjevale su pjesmu ‘Why Did You Do It‘ kojom su zaradile same pohvale

Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević

 Dario Njavro Za Hrt

Novu sezonu showa „Zvijezde pjevaju“ otvorila je članica žirija Danijela Martinović svojim hitom „Neka mi ne svane“, a pridružili su joj se Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca koji su na šaljivi način otpjevali ostatak stihova.

Na pozornici su se pojavili natjecatelji, osam parova koji će se boriti za pobjednika tijekom sedam epizoda showa. Chef Ivan Pažanin i Zsa Zsa, glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić, modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl, komičar Davor Jurković i Gina Damjanović, spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić, voditeljica i podcasterica Ana Radišić i Alen Đuras, glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić te glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević.

image

Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević

Dario Njavro Za Hrt

Prvi par koji je zapjevao na pozornici bile su glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević s funk pjesmom "Why Did You Do It“, izvedbu koju su članovi žirija pohvalili, a posebno Danijela.

- Ja volim te prašnjave vokale, svidjela mi se izvedba, osjetilo se da je to prvi korak i sada idemo dalje, poručila im je Danijela dok ih je Battifiaca pohvalio što su probile led dodajući da se osjeća da rade ono u čemu uživaju.

- Očekivao sam puno više, ali ti Lucija inače lijepo pjevaš. Dobro, početak je. Očekujem puno više, zaključio je Marko za njihovu izvedbu kojom su osvojile 16 bodova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:21