PREMIJERA SPOTA

Lucin odmak od balada: Miksom popa, soula i funka u singlu ‘Bolje je‘ predstavlja veseliju verziju sebe same

Na službenoj promociji singla glazbenica će u srijedu u Spunku održati i kraći koncert uz pratnju Filipa Pavića na gitari

Luce 

 PROMO

Novi singl Luce "Bolje je" pjesma je koja je porukom, ali i tempom ovoga puta, kaže nam pjevačica, malo veselija i optimističnija verzija nje same, a sad nam predstavlja i njezin videospot nastao u režiji mladog kreativca Dinka Čvorića Doringa, koji je uspio dobiti tu razigranost i vrckavost koja odgovara pjesmi.

- Moj dio snimili smo u svega nekoliko tejkova, a ostalo je Doringo napravio sam i baš sam jako zadovoljna energijom koju video šalje. U srijedu, 9. studenoga, možete ga uživo pogledati u zagrebačkom Spunku na službenoj promociji singla, a održat ću i kraći koncert uz pratnju Filipa Pavića na gitari pa ovom prilikom pozivam sve da nam se pridruže od 20 sati, ulaz je slobodan - rekla je Luce.

Autorski je pjesma nastala u suradnji s Lucinim stalnim suradnikom, producentom i autorom Alanom Dovićem, koautorom pjesme, koji uz Luce potpisuje glazbu, tekst, aranžman i produkciju, a donosi stilsku mješavinu popa, soula i funka.

- Kao što i sam naslov sugerira, pjesma je i porukom, ali i tempom ovaj put malo veselija i optimističnija verzija mene, za razliku od uobičajenih balada na koje ste možda i navikli. Koautor i producent pjesme je Alan Dović. Zapravo smo zajedno brainstormali, on je imao neku muzičku ideju, ja sam imala tekstualnu. Sjeli smo i složili pjesmu koja je mješavina soula, funka, popa, svega pomalo - ja sam jako zadovoljna i nadam se od sveg srca da ćete guštati jednako kao i mi dok smo je stvarali - dodala je Luce.

Slušajte "Bolje je" na svim streaming servisima, a uživo je možete čuti i premijerno pogledati spot u Spunku u srijedu od 20 sati.

image

Luce

Maja Turković
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:39