NAJDRAŽI TRENUCI

Luka Modrić objavio preslatku obiteljsku fotografiju za Božić: ‘Najljepše doba godine‘

Objavu su komentirale i neke velike nogometne zvijezde kao što su Lucas Vasquez, Luca Zidane, Marcelo...

Luka Modrić s obitelji

 Screenshot/Instagram

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida, Luka Modrić, na društvenim je mrežama čestitao Božić svojim obožavateljima, a fotografija koju je podijelio sve je oduševila.

"Sretan Božić! Najbolje doba godine", napisao je u opisu fotografije na kojoj su on i njegova obitelj uz okićenu jelku. Osim Modrića, njegove supruge Vanje, kćeri Eme i Sofije te sina Ivana, na fotografiji su pozirali i njihovi psi.

Odmah su krenuli brojni komplimenti obožavatelja koji također čestitaju Božić poznatom nogometašu. "Sretan Božić divnoj obitelji Modrić", "Predivna obitelj. Sretan Božić i ljubavlju ispunjeni blagdani", "Preslatki ste. Sretan Božić, Modrići", neki su od komentara obožavatelja.

Naravno, objavu su komentirale i neke velike nogometne zvijezde kao što su Lucas Vasquez, Joselu, Luca Zidane, Marcelo, ali i neke nenogometne zvijezde kao što je pjevačica Nina Badrić.

Poznata je obitelj krenula rasti 2010. godine kada su ze Luka i Vanja vjenčali pred matičarom te u zagrebačkom restoranu intimno proslavili. Vanja je tada bila trudna pa su veliko slavlje organizirali godinu dana kasnije u hotelu Westin nakon što su sudbonosno da rekli i pred Bogom u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu.

Supruga mu je velika podrška pa, osim sjajne karijera, ima i sjajnu obitelj čiji se osmijesi s lica ne skidaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:12