LJETNI TRENUCI

Luka Šulić obiteljskom fotografijom raznježio obožavatelje: ‘Moj svijet‘

Luka i Tamara početkom studenog 2017. postali su ponosni roditelji malenog dječaka Vala, u lipnju prošle godine dobili su kćer Hanu
Luka Šulić/Instagram

Poznati violončelist Luka Šulić objavio je na društvenim mrežama nekoliko obiteljskih fotografija s odmora te raznježio svoje pratitelje.

Fotografije na kojima poziraju njegova supruga Tamara i djeca, sin Val i kćer Hana, dobile su tisuće lajkova, a on ih je potpisao riječima: 'Moj svijet'. Njegovi pratitelj zasuli su ga brojnih komplimentima.

Nakon što su Luka i Tamara početkom studenog 2017. godine postali ponosni roditelji malenog dječaka Vala, u lipnju prošle godine dobili su kćer Hanu.

View this post on Instagram

My ?

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

Da im stiže prinova u obitelj par je otkrio na Novu godinu, a spol bebe su otkrili na Instagramu simpatičnim videom, odjeveni u crno s balonom iz kojeg su, nakon što su ga probušili, izletjeli ružičasti konfeti.

Luka i slovenska manekenka Tamara vezu su započeli 2015. godine, vjenčali su se 7. srpnja 2017. na intimnoj ceremoniji u Sloveniji.

U svojim intervjuima Luka često ističe da mu je obitelj prioritet:

- Sad imamo dvoje male djece tako da ćemo možda sad malo stati na loptu, ali nikad ne znaš što ti život nosi. Ja sam za to da, ako čovjek može, da ima što je više djece. Čini m se da je nekako sad u modi ne imati obitelj, ljudi su sebični. Nekako im je lifestyle važniji od obiteljskih vrijednosti. Ja sam obiteljski čovjek i uvijek sam težio k tome, izjavio je jednom prigodom.

View this post on Instagram

Today was a beautiful day ❤️?

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

View this post on Instagram

Best feeling in the world?? #daddysprincess ?

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:30