ČUDO U MAGIC SHOWU

Luka Vidović u Ludoj kući po prvi puta predstavlja uređaj za teleportaciju

Svako dijete koje se pridruži Luki na pozornici pomoću magije bit će pretvoreno u pravog, malog mađioničarskog pomagača
Luka Vidović

Najbolji hrvatski mađioničar Luka Vidović ususret novom zagrebačkom mađioničarskom druženju - svim ljubiteljima magije predstavlja uređaj za teleportaciju. O čemu je riječ imat ćemo priliku saznati već ove subote, 22. svibnja u 11 sati u ludilištu Luda kuća.

No, iznenađenjima ovdje nije kraj. Svako dijete koje se pridruži Luki na pozornici pomoću magije bit će pretvoreno u pravog, malog mađioničarskog pomagača.

image
Luka Vidović

Svega nekoliko ulaznica preostalo je za uživanje u ovoj jedinstvenoj predstavi, a ususret ovom neobičnom mađioničarskom vikendu Luka Vidović otkriva: “Iznimno mi je drago što mi se pružila prilika održati popularni Magic show za cijelu obitelj. No, ovoga puta pripremio sam neka nova iznenađenja. Naime, po prvi puta otkrit ću tajne nekih od svojih najpoznatinijh trikova i to pred svim ljubiteljima magije. Uz to, na pozornici ću predstavit uređaj za teleportaciju. Uvjeren sam da bi mnogi poželjeli trenutno biti na nekom drugom mjestu, stoga pozivam sve ljubitelje magije da nam se pridruže u subotu kako bismo zajedno kreirali uspomene koje ćemo još dugo pamtiti!”

Lukina bogata karijera osim mnogobrojnih nastupa i predstava, bogatija je i za dvije inozemne suradnje, a ljetne dane koji su pred nama Luka će provesti u Istri i Umagu stvarajući nove uzbudljive predstave.

image
Luka Vidović i Rene Bitorajac

Ulaznice za Magic show za cijelu obitelj mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni Lude kuće na adresi Ulica kralja Zvonimira 63.

Predstava će biti održana prema svim epidemiološkim mjerama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2023 00:15