KNOLL DOLL

Lutka iz visokog društva: Ivana Knoll uživa u društvu legendarnog modela, a ne zaboravlja častiti ni vrućim fotkama

Prošlu noć je provela na posebnoj zabavi Floyda Mayweathera na koturaljkama nazvanoj ‘Floyd Mayweather‘s birthday skate bash‘

Knoll Doll u Londonu

 Instagram/screenshot/

Popularna Ivana Knoll u posljednje je vrijeme učestala gošća raznih otmjenih događaja i mjesta. Od katarskih tribina do privatnih partija uz bok Leonardu DiCapriju i Jamieju Foxxu, "najpoznatija navijačica" je došla i do Londona gdje uživa u životu na visokoj nozi posljednjih tjedan dana.

image

Knoll Doll na rođendanu Floyda Mayweathera

Instagram/screenshot/

Nakon što je gledala utakmicu Arsenala u personaliziranom dresu i partijala na after partyju prestižnih BAFTA nagrada, Knoll Doll je odlučila u potpunosti iskusiti londonski noćni život, pa je prošlu noć provela na posebnoj zabavi boksača Floyda Mayweathera na koturaljkama nazvanoj "Floyd Mayweather‘s birthday skate bash".

image

‘Floyd Mayweather‘s birthday skate bash‘

Instagram/screenshot/

Crnokosa ljepotica pokazala je svoju nevjerojatnu figuru u prozirnom kombinezonu koji je iskombinirala s visokim, ubojitim štiklama. Također, na svojim je Instagram pričama podijelila fotografiju s poznatom bivšom manekenkom Naomi Campbell.

image

Knoll Doll i Naomi Campbell

Instagram/screenshot/

Nadalje, Knoll je glad utažila vrhunskim mesom iz restorana Miro u četvrti Mayfair.

Inače, Knoll je u srijedu navečer počastila obožavatelje vrlo lukavim izborom fotografija, kada je objavila pet slika s plaže.

Noseći samo svjetlucavi pareo i donji dio bikinija, rukama je pokrivala grudi, pozirajući uz vodu. Pozirala je u nekoliko izazovnih poza tijekom snimanja, a pratiteljima se posebno svidjela fotografija gdje je Hrvatica naslonjena na stup ispod pristaništa dok je sunce obasjavalo njezinu zaobljenu figuru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:31