STIŽE PRINOVA

Maja Lena Lopatny čeka prvu bebu: ‘Bila sam u velikom šoku, počela sam se tresti i plakati od sreće‘

Iako joj je prvo tromjesečje bilo turbulentno uz mučnine i nesanicu, danas tih problema više nema pa joj preostaje samo radovanje prinovi

Maja Lena Lopatny

 Instagram/Maja Lena Lopatny/

Maja Lena Lopatny, kći glumice Mije Begović i vaterpolista, zlatnog olimpijca Ronalda Lopatnyja, očekuje rođenje prvog djeteta s partnerom Karlom Šeparovićem, prenosi Gloria. Rođenje djeteta očekuje se u lipnju, a par je kazao da su im ovo najljepši životni trenuci.

"Nakon što je stigla i liječnička potvrda trudnoće bila sam u stanju velikog pozitivnog šoka kojeg je teško uopće objasniti, počela sam se tresti i plakati od sreće", kazala je Maja Lena. Iako joj je prvo tromjesečje bilo turbulentno uz mučnine i nesanicu, danas tih problema više nema pa joj preostaje samo radovanje prinovi.

Spol je djeteta saznala, ali ga javno ne želi otkrivati. Ime će, kazala je, biti kratko i unikatno, ali nije još dogovoreno. Njezin odabranik nije javna osoba, ali dodala je da je velika stvar što su odlučili zajedno sudjelovati u javnoj objavi trudnoće. "Karlo je čovjek kojeg je odabralo moje srce, on je moja najveća podrška i oslonac, uz obitelj i prijatelje", rekla je bivša novinarka.

Majka joj je bila presretna kada je čula sretne vijesti, a dodala je i da od nje prikuplja iskustva i savjete vezane uz majčinstvo. Majčinstvo joj je trenutno i na prvom mjestu pa je priznala da zbog toga stavlja doktorat na kratku pauzu, ali da joj je u planu završiti i tu etapu školovanja. Inače, Maja Lena radi za jednu turističku kompaniju i vlasnica je kuće za odmor s pet zvjezdica na području Jastrebarskog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 08:56