NOVI SINGL

Maja Posavec: ‘Ne, pjesma ‘Biljke‘ nije o prirodi, nego o prekidu ljubavne veze‘

Novi singl "Biljke" nastao je inspiriran radom na predstavi "Bilo bi šteta da biljke krepaju" Ivora Martinića

 
 Promo

Maja Posavec (37) ima novi singl "Biljke", koji je nastao inspiriran radom na predstavi "Bilo bi šteta da biljke krepaju" Ivora Martinića u kojoj glumi s kolegom Pavlom Vrkljanom, a u produkciji nezavisnog kazališta KunstTeatar i T25.

- Napisala sam nešto u hip hop-rnb stilu, ali na svoj način. Koristila sam tekst iz predstave, dijelove monologa i dijaloga koji su se isprepleli u pjesmu. Još nikad do sada nisam spojila svoja dva zanimanja, glazbu i glumu, na ovakav način… - kaže Maja koja je za pjesmu koja govori o prekidu ljubavne veze snimila i videospot u kojem sudjeluju Pavle Vrkljan, Bernard Tomić, Anna Javoran, Domagoj Janković, Matija Čigir, Andreja Jandrić te Marina Redžepović.

Spot je režirala sama Maja.

- Bilo je divno i u isto vrijeme zastrašujuće biti redateljica spota. Imala sam ideju kako bih željela da spot izgleda, a talentirani kolege i prijatelji su mi pomogli da tu ideju razradim i nadogradim, na čemu sam im neizmjerno zahvalna - govori glazbenica rodom iz Đakova, koja pjesmom "Biljke" najavljuje drugi samostalni album koji dovršava u studiju s producentom Višeslavom Labošem.

Predstavu "Bilo bi šteta da biljke krepaju" možete pogledati na repertoaru KunstTeatra koji svoje predstave od jeseni 2020. godine, privremeno izvodi u dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža.

image
Tomislav Kristo/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:40