AVANTURE S BLOOMOM

Maja Šuput dala savjet za putovanje s djecom, otkrila i kako sve stigne: ‘Dobra organizacija i da možeš sve to platiti‘

Bloom se dobro prilagodio na putovanja, ali i na vrtić, a njegova mama sve stigne jer ima veliku pomoć sa strane

Maja Šuput, Nenad Tatarinov i njihov sinčić Bloom

 Instagram/Maja Šuput/

Pjevačica Maja Šuput išla je sa svojim sinom Bloomom na brojna putovanja. Bloom, iako još nema ni pune tri godine, posjetio je Meksiko, Tursku i Mauricijus, a puno je putovao i po našoj obali. Maja Šuput otkrila je za IN Magazin Nove TV tajnu kako putovati s djetetom bez stresa, kako se Bloom snašao u vrtiću, ali i kako ona postiže sve u životu.

Maja i Nenad Tatarinov puno su putovali sa sinom i sigurno mogu dati savjet koji bi drugim roditeljima olakšao putovanja s djecom.

„Sigurna sam da ima i do karaktera djeteta, sigurna sam, ali sigurna sam da i roditelji svojom nervozom možda mogu potaknuti nervozu djeteta, odnosno opušteni roditelji poput Nenada i mene daju djetetu tu neku dozu opuštenosti, da nije u plaču, ni nervozi, ni grču, ni strahu. Nekako se on saživio s tim do rođenja. On je na prvom letu bio već s tri mjeseca. Onda sam shvatila odmah da ide. Auto mu je najnormalniji, pa sam skužila da voli biti na nekim brodovima, to odmah zaspe. Skužila sam da sve voli. Velim, ima tu karaktera jer nije plačljiv, ali sigurna sam da postoje roditelji koji su trouble makeri i imaš nas koji smo trouble solveri‘‘, rekla je Maja.

Bloom se lako prilagodio na tempo putovanja svojih roditelja, ali i na vrtić.

„Je, evo da pokucam u drvo, stvarno super. Probudi se ujutro i prvo kaže ‘Ekipa, muzikaaaa‘. I super jer, ipak sam se bojala jer su djeca vezana za roditelje, ali uspjeli smo, nakon tjedan dana je već zaboravio da mi postojimo. Ali ne moram ti reć‘ da sam ona mama koja dođe prva po dijete‘‘, priča Maja o tome kako njezin sin uživa u vrtiću.

Maja, osim uloge majke, ima i uspješnu glazbenu karijeru i poduzetnica je, a kaže da sve što postiže ne bi mogla bez pomoći sa strane.

‘‘Brdo, brdo. Prvo imam muža koji je tu s djetetom vikendom, ja pjevam, znači, netko mora bit‘ s djetetom”, kaže o svom suprugu Nenadu i dodaje kako je i direktor njezina brenda.

„On je direktor za brend i... skoro sam rekla direktor za dijete”, smije se Maja.

„Znači ozbiljna pomoć kod djeteta, ali kad kažem ozbiljna - mi smo tim, tandem. Da bih toliko puno stvari mogla, morala sam si osigurati jako veliku pomoć sa strane. Ako hoćemo da ja danas izgledam ovak‘, ja nisam otišla kupit‘ to što imam, nego imam čovjeka koji je to otišao kupiti. Imam nekog tko je došao oprati kosu, netko je došao frizuru napravit‘, imam ženu koja mi je popeglala i očistila stan, imam dostavu koja mi je donijela hranu, jako puno ljudi, ali samo je dobra organizacija bitna i da možeš to sve platiti‘‘, iskrena je Maja.

‘‘Dakle, da bi sve štimalo, sve to izorganiziram, e tu izgubim jako puno vremena, ali puno manje nego kad bih radila sve to što sam ti nabrojala sama, dakle jako puno ljudi u stručnom stožeru Maje Šuput", zaključuje pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:29