SLATKE USPOMENE

Maja Šuput danas u slavljeničkom, ali i nostalgičnom raspoloženju: ‘Nisam boljem mogla reći DA‘

Da Maji i Nenadu brak cvjeta, može se zaključiti i iz njenih ostalih Instagram objava, na kojem ponosno prikazuje svog sinčića Blooma
Maja Šuput i Nenad Tatarinov
 Instagram

Danas je poseban dan za Maju Šuput (41). Naša poznata pjevačica i poduzetnik Nenad Tatarinov (37) slave drugu godišnjicu braka. Na svom Instagram profilu prisjetila nas je kako je to bilo prije točno dvije godine na vjenčanju u Istri. Ispod objave, suprugu je poželjela sretnu godišnjicu.

"Nisam boljem mogla reći DA. Sretna ti 2. godina najljepšeg braka ljubavi. Do zauvijek pa opet", napisala je Maja, novopečena majka malenoga Blooma, ispod čak 10 fotografija s vjenčanja

Raskošno vjenčanje, na kojem je bilo tek pedesetak uzvanika koje je uključivalo užu obitelj i najbliže prijatelje, bilo je smješteno u luksuznoj Stanciji Meneghetti u Istri, nedaleko od Bala. Maja se tog dana presvukla čak tri puta. Naravno, za dizajn vjenčanice u kojoj je sudbonosno izrekla da, zaslužan je bio Marko Grubnić, njen prijatelj i stilist. U toj istoj raskošnoj kreaciji, Maja i Nenad su otplesali prvi ples na pjesmu Ellie Goulding "Love me like you do".

Da im brak cvjeta, može se zaključiti i iz njenih ostalih Instagram objava, na kojem ponosno prikazuje svog sinčića Blooma, čija je majka postala prije gotovo dva mjeseca. Za Jutarnji je ranije izjavila kako je u trudnoći dobila 10 kilograma, a svog sina rodila je u Petrovoj bolnici. Mali Bloom rodio se s 2900 grama, a prvu fotografiju nakon poroda objavila je dva dana poslije. U opisu je stajalo: "Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde je najčarobniji trenutak koji ću pamtiti i čuvati zauvijek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve".

Tatarinov i Maja upoznali su se 2015. godine, u luksuznom hotelskom kompleksu D-Resort Šibenik, čiji je u to vrijeme Nenad bio generalni direktor. Zaljubili su se dvije godine nakon, 2017., u kolovozu, i od tada su nerazdvojni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:07