TO SE ZOVE UŽIVANJE

Maja Šuput i dalje ostavlja bez daha prizorima s odmora: ‘Poput djevojčice si. Ali pazi, ne idu skupa ljulja i gemišti‘

Sejšeli su posljednja lokacija odmora obitelj Tatarinov, a idućih nekoliko dana provest će u sklopu Four Seasons Desroches Islanda

Maja Šuput

 Screenshot/instagram/

Posljednjih nekoliko dana, Maja Šuput oduševljava svoje pratitelje predivnim prizorima s odmora i dijeli gdje se zabavlja i putuje sa svojim mužem Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom. Nakon burnog blagdanskog rasporeda nastupa uživala je prvo s obitelji u Dubaiju, no jučer je stigla na privatni otok na Sejšelima.

Već je uživala na plaži, pozirala u ružičastom badiću te pokazala gdje su smješteni, a sada je objavila video u kojem se ljulja stojeći na ljuljački na predivnoj pješčanoj plaži.

Pratitelji su pohvalili njen izgled, razigranost i bezbrižnost, a mnogi su se zainteresirali i za kupaći kostim.

Naime, Sejšeli su posljednja lokacija odmora obitelj Tatarinov, a idućih nekoliko dana provest će u sklopu Four Seasons Desroches Islanda, a prema Bookingu, cijena noćenja u ovom resortu kreće se od 1300 eura i uključuje izvanredan doručak. Uz fascinantne prizore s plaže, Šuput je podijelila i fotografiju sa sinčićem u naručju te pozirala među palmama, gdje je u prvi plan istaknula svoje noge te dobila brojne komplimente, a jedan se komentator našalio da ne idu zajedno "ljulja i gemišti" na odmoru.

"Poput djevojčice si", poručili su joj pratitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 20:30