OBITELJSKI ŽIVOT

Maja Šuput iznenadila detaljima o suprugu Nenadu, otkrila i želi li prinovu: ‘On mene nije pitao gdje ja spavam večeras‘

Dok je bila u Miamiju, u luksuznom talijanskom restoranu srela je i nogometne zvijezde Messija i Beckhama

Maja Šuput

 Press/

Nakon odmora u Miamiju, kraljica zabave Maja Šuput ponovno radi punom parom stoga ni ne čudi što je krasi titula ‘najbolje domaće zabavljačice‘. Dok je bila u Miamiju, u luksuznom talijanskom restoranu srela je i nogometne zvijezde Messija i Beckhama.

"Bili su tri stola od nas. A moj muž ovako gleda i kao nije mi ništa, hm. Ali bila je i Victoria, ali to nisam skužila, to me Grubnić zvao ujutro, gle Victoria, kako se nisi išla slikat‘ s njom. Pa nisam vidjela. Victoria je digla sliku iz istog restorana i njih. Žena mi je bila okrenuta leđima, nisam je vidjela. Ja bih se s njom slikala, pusti dečke‘‘, rekla je Maja za InMagazin.

image

Maja Šuput i Nenad Tatarinov u restoranu pored Lea Messija i Davida Beckhama

Screenshot/instagram/maja Šuput/

Na putovanja vodi i svog sinčića Blooma, koji obožava ići u vrtić.

"Ne može dočekati, svako jutro kaže - ‘ekipa, ekipa, muzika‘ i moraš mu pustiti muziku. Sluša Coldplay, samo Coldplay do vrtića. I onda uđe unutra, tamo ima neke svoje cure, miljenice. One njega maze, jer on ima dugu kosu, njima je nevjerojatno da je dečko s dugom kosom. Super je, spava, jede. Znaš kad dijete baš gušta... Još uvijek sam ona moma koja prva dođe po svoje dijete", ispričala je pjevačica i odgovorila na pitanje priželjkuje li još jedno dijete?

"Ja? Za sebe? Hahahaha. Pa kaj si ti lud? Pa kad bi to? Ne, ne priželjkujem. Naša reprodukcija je završila. Ne, ne", govori Maja koja je otkrila i da se sa suprugom Nenadom Tatarinovim nikada nije posvađala.

image

Maja Šuput u restoranu Carbone

Instagram/maja Šuput/

"Ne s njim jer on nije taj tip. Nekada ja bih, ali nemam s kim. On ti je jednostavno, to su ti ti ljudi iz Istre. On je miran. On naprosto kad vidi da sam ja kao nešto ‘hhh‘, on samo šuti. A ja bih da on kaže nešto. On je baš ono Jin i Jang i to je sjajno. Jer kroz moj posao imati nekog lika koji bi bio nervozan ili svadljiv ili ljubomoran. On mene nije pitao gdje ja spavam večeras", šali se pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. veljača 2024 16:44