A NIJE BLOOM...

Maja Šuput: ‘Konačno imam najboljeg suputnika po cijeloj Hrvatskoj!‘

- Žao mi je samo što nismo osmislili Majushka DAB+ prijamnike, e to bi onda tek bio pun pogodak, našalila se pjevačica

Maja Šuput

 Zeljko Puhovski/Cropix

HAPPY je krenuo u osvajanje srca cijele Hrvatske! Zahvaljujući DAB+ platformi postao je jedini radio na području cijele Hrvatske na kojem možete slušati isključivo domaću zabavnu glazbu.

- Kada sam prvi put čula da kreće Happy FM pomislila sam - jupiiii, ja ću non stop biti na tom radiju. Slušat ćemo pravu zabavnu domaću glazbu, nećemo posezati za YouTubeom, nego bezbrižno uživati i plesati do malih jutarnjih sati. Zabavna glazba je nešto što tržište voli, Happy slušaju oni koji su željni pjevati dok se voze u autu, oni koji žele popraviti atmosferu na poslu – e mi smo prava frekvencija za to. Meni osobno je Happy dao vjetar u leđa - imamo se di vrtiti, ajmo se pokrenuti, jer što će ti nova pjesma ako je namaš gdje pošteno vrtiti?, ovako je prije sedam mjeseci kraljica domaće estrade Maja Šuput komentirala početak emitiranja Happyja, a informacija da će se od danas njezini hitovi vrtiti u cijeloj Hrvatskoj posebno ju je razveselila.

- Pa tko može pratiti vaš tempo, čestitam vam od srca! Rastete iz dana u dan, razvijate se, prilagođavate tržištu, skoro ste kao ja. Žao mi je samo što nismo osmislili Majushka DAB+ prijamnike, e to bi onda tek bio pun pogodak. Šalu na stranu, baš ste me razveselili, velika je to stvar za nas zabavnjake. Festival najboljih domaćih hitova od sada slušamo u cijeloj Hrvatskoj! Kada sjednem u auto i krenem na gažu i ufuram se u pjesmu, nema više prekidanja, nema više minjenjanja stanica, Happy će mi biti najvjerniji suputnik, poručila je Šuput.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 18:22