19. NASTUP NA DANIMA PIVA

MAJA ŠUPUT NEOBIČNIM OUTFITOM NA KONCERTU OTVORILA KARLOVAČKE DANE PIVA Na pozornici je bio i njezin zaručnik koji je plesao u društvu Marka Grubnića

 
Marko "Modni mačak" Grubnić snima selfie tijekom nastupa Maje Šuput, Grubnić i zaručnik Maje Šuput Nenad Tatarinov uživaju u pjevačičinom nastupu (desno)
 Mario Pušić / CROPIX

Nastupom popularne hrvatske pjevačice Maje Šuput počeli su 32. karlovački Dani piva u Športsko-rekreacijskom centru Korana, piše Radio Mrežnica. Samu manifestaciju prije toga su kucnuvši se s kriglama piva otvorili gradonačelnik Karlovca Damir Mandić, predsjednica Gradskog vijeća Marijana Tomičić, zamjenica predsjednice Gradskog vijeća Andreja Navijalić i Maja Šuput.

Za Šuput ovo je bio čak 19. nastup na Danima piva, manifestaciji na kojoj je, kako kaže, glazbeno odrastala. Osim svojim pjesmama, pjevačica je publiku oduševila i svojom haljinom u kojoj je nastupala. Naime, Šuput je obukla iznimno kratku srebrnu haljinu prepunu šljokica s neobičnim kariranim dodatkom koji je podsjećao na svojevrsni šlep. Na nogama je imala visoke štikle, a sve je upotpunila crnom šiltericom.

U njezinom su nastupu između ostalih uživali i Majin zaručnik Nenad Tatarinov te Marko "Modni mačak" Grubnić koji su zdušno pjevali i plesali na njezine hitove.

KAportal piše da Mandić je prilikom otvaranja rekao da će se karlovački Dani piva iduće godine premjestiti u srce karlovačke povijesne Zvijezde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 18:58