BEZ MUŽA NIŠTA

Maja Šuput o majčinstvu i suprugu Nenadu: ‘Mislim da nisam spavala 60 dana. Po danu sam mama, po noći radim‘

Bez supruga Nenada Tatarinova, kaže pjevačica, ništa od toga ne bi bilo moguće

Maja Šuput i Nenad Tatarinov

 Instagram/Maja Šuput

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov poznata je po svojoj vrckavoj naravi i nepresušnoj energiji koju pokazuje i na pozornici. Nakon ljetne turneje obalom, konačno se dokopala Zagreba i malo laganijeg radnog tempa. Iza nje je, naime, 60 dana neprekidnog rada.

"Ja mislim da nisam spavala svih 60 dana jer preko dana sam mama, po noći radim, tako da dijete ni ne zna da me nema, samo moj organizam zna da me nema", rekla je Šuput za IN Magazin Nove TV.

Bez supruga Nenada Tatarinova, kaže, ništa od toga ne bi bilo moguće.

"Nenad je hendlao cijelo ljeto, bio je s djetetom da ja mogu preko noći otići raditi, da smo preko dana roditelji. Tako da bez takvog tandema ne možeš funkcionirati, biti pjevačica i majka, nema šanse", zaključuje Maja za IN Magazin.

image

Maja Šuput

Josip Moler/Cropix/Cropix

Sada se malo odmara, a zatim kreće nova sezona showa ‘Supertalent‘ kojoj se jako veseli. Njoj, Davoru Bilmanu i Martini Tomčić priključit će se novi član žirija, Fabijan Pavao Medvešek.

A nakon brojnih koncerata, svadbi, međunarodne kolaboracije njezina brenda, novih pjesama i TV nastupa, ova strastvena radoholičarka priuštit će si konačno i dva mini godišnja odmora.

"Mislim do nove godine otići na dva mini godišnja odmora i neće mi nitko to zabraniti. Samo ljubiti se i grliti s djetetom, što više vremena provoditi s malim jer po noći sam sa starijima, a preko dana sam s njim i tu ja pronalazim neki svoj balans", zaključuje pjevačica za IN Magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 12:49