NEOČEKIVAN DAR

Maja Šuput o rođendanskom poklonu za supruga: ‘Sad će biti još zgodniji‘

Pjevačica i sutkinja Supertalenta otkrila je svojim pratiteljima na društvenim mrežama čime je iznenadila supruga za rođendan

Maja Šuput

 Vedran Peteh/ Cropix/

Pratitelji Maje Šuput na društvenim mrežama, s kojima pjevačica i sutkinja žirija Supertalenta, često dijeli detalje iz obiteljskog života, doznali su što je Maja poklonila suprugu Nenadu Tatarinovu za rođendan.

Bio je to, po svemu sudeći neočekivan poklon - bicikl.

- Od sada se moji najdraži dečki voze zajedno! Odlučila sam se Nenada iznenaditi novim biciklom za rođendan. Bicikl je pun pogodak jer je top izbor za rekreaciju i zajedničke vikend vožnje pa će Bloom imati pratnju na svojim prvim vožnjama, a i Nenad će biti zgodniji nego ikada - napisala je Maja je u objavi.

Inače, njihova je mala obitelj Nenadov rođenadan proslavila na odmoru u Španjolskoj, u Marbelli. Maja je s putovanja objavila niz fotografija, a u tom gradu na Costi del Soi nije se slavio samo rođendan.

- U posljednjih par dana proslavili smo 5. godišnjicu braka, danas tatin rođendan i 3,2 mj otkako imamo najvećeg veseljaka s nama. U to ime... - napisala je Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 12:19