VEČERNJI IZLAZAK

Maja Šuput objavila fotografiju s prijateljicama, svima zapela za oko samo jedna stvar: ‘Jedno veliko ne, progutale su te!‘

Pjevačica je, spremna za večernji izlazak u Beogradu, nasmiješeno pozirala s prijateljicama za fotografiju

Maja Šuput s prijateljicama u Beogradu

 Instagram/Maja Šuput

Maja Šuput pohvalila se na društvenim mrežama fotografijom sa svojim prijateljicama na kojoj nasmiješeno pozira prije večernjeg izlaska u Beogradu.

Kratku, crnu haljinu s bijelim točkama kombinirala je s visokim čizmama od lateksa, modnim odabirom koji mnogima nimalo nije svidio.

“Čizmice jedno veliko ne, jer si previše mala za te čizme”, “Mislim da za tvoju visinu tj. nizinu te čizme su te progutale, jedno veliko ne”, Ženo, pa ti si se umislila da si visoka 180 cm, a uvukla si se sva u te čizme, samo glavurina ti viri”, pisali su komentatori.

Međutim, neki su stali u njezinu obranu.

“Boli Maju đon šta vi mislite o njenim čizmama! Nek ste vi od jutra divne i krasne, pretpostavljam da je 70% vas doma svakodnevno u kućnim ogrtačima, zapustile se čim se udale i postale ogorčene. Mama me je naučila da ako nemaš ništa lijepo za reći da je bolje šutjeti. Žena je zmaj u svakom smislu riječi!, napisala je jedna pratiteljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:19