PONOSNI RODITELJI

Maja Šuput objavila nove fotografije sinčića i konačno otkrila kakvo su mu neobično ime dali

‘Mama i tata su mi presretni, stalno nesto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom. Bit će da su baš jaaaako veseli zbog mene‘
Maja Šuput
 Instagram

Maja Šuput, koja je nedavno postala majka, napokon je objavila ime koje je sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim odabrala za svojeg sinčića. Maleni će se zvati Bloom Tatarinov.

O neobičnom imenu za svojeg podmlatka fanove je obavijestila putem Instagram profila te usput objavila i nekoliko fotografija preslatkog dječačića.

'Bok ekipa, konačno da se i ja javim... Nakon što ste mjesecima, htjeli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici.

Mama i tata su mi presretni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i s osmjehom u glasu. Bit će da su baš jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka, a sudeći po vašoj pozitivi bit će puno tuluma i veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom', napisala je u sinovo ime ponosna mama Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2023 04:27