DRUGO DIJETE

Maja Šuput otkrila hoće li Bloom ostati jedinac: ‘Ne mogu više jer imam 100 godina‘

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov dobili su sina prije pet i pol mjeseci, a maleni Bloom ima osam kilograma i 66 centimetara
Maja Šuput i Nenad Tatarinov
 Marko Todorov/Cropix

Domaća pjevačica Maja Šuput progovorila je o majčinstvu, ali i mogućnosti da njezin maleni sinčić Bloom dobije brata ili sestru.

"Ostala sam pri tome ne zato što mislim da ne bih mogla ishendlati dvoje, mogla bih jer sam ovo ishendlala kao da ih imam šest. Međutim, prvo i osnovno imamo moje godine, s druge strane sam oduvijek osjećala da će tako biti, ali to je samo zato što sam ja jedinica. Meni nikad nitko nije falio pa mislim da će i mom djetetu biti u redu. Ali sad sam prvi put u životu razmišljala kako bi bilo lijepo, a to još nisam nikome rekla, imati još jedno dijete. Nikada dosad nisam mogla zamisliti da možeš nekoga tako voljeti.

Mislila sam da žene lažu zbog novina, da to moraš reći jer si mama. Ali ja ne mogu zamisliti kako opisati nekom tko nema dijete, kako možeš voljeti vlastito dijete. I samo zato sam razmišljala kako bi bilo lijepo imati još jedno, pa da ovako volim još nekog. Ali opet, ne mogu jer imam sto godina. Ali s te strane ljubavi bih prošla još jednom kroz to, no svu tu ljubav ćemo dati Bloomu pa ćemo svi eksplodirati od ljubavi", rekla je Maja Šuput za IN Magazin.

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov dobili su sina prije pet i pol mjeseci, a maleni Bloom ima osam kilograma i 66 centimetara, a o njegovu imenu brujao je cijeli internet.

"Zamisli da se moje dijete zove Darko, ne ide to. Pogledaj Blooma, on izgleda kao Bloom. Ja kada sam to objavljivala, rekla sam Nenadu da će sljedeća tri dana gledati eksplozije, reći će da nismo normalni, da smo luđaci i tako je bilo. I nakon tri dana više ništa, svi samo ispituju i zovu je li Bloom dobro", otkrila je pjevačica za IN Magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2021 08:25