VADI KUME KEŠ

Maja Šuput otkrila koliko je najviše zaradila od kuma na svadbi, iznos će vas iznenaditi: ‘Svidjela mu se pjesma...‘

Ovo je od zadnjih par mjeseci da je čovjek ostavio na ‘Svatovskoj‘, kaže

Maja Šuput

 Duje Klaric/Cropix/Cropix

Pjevačica Maja Šuput gostovala je na Happy FM-u, a za njihov TikTok odgovorila je na pitanje prethodnog gosta pjevača Ivana Zaka. Zaka je zanimalo, jer Maja veoma često pjeva na svadbama, koji je najveći iznos koji je zaradila od kuma u jednoj noći jer mu pjeva stihove „vadi kume keš” iz njezinog hita „Svatovska”.

„Ubit ću Zaka”, bila je prva reakcija Maje na pitanje.

„Mogu se sjetiti nešto iz recentnije povijesti, pa bilo je... jednom je ostavio 3000 eura. Ne sjećam se od prijašnjih svadbi, ali ovo je od zadnjih par mjeseci da je čovjek ostavio na ‘Svatovskoj‘. Svidjela mu se pjesma”, odgovorila je Maja na ovo škakljivo pitanje.

@happy_fm Koliko je Maja najviše bakše dobila od kuma na svadbi? ? #happyfm #festivalhitova ♬ original sound - Happy FM

Iako ponekad procure snimke sa svadbi na kojima pjeva Maja i pokazuju nezaboravne trenutke, zabavu i pokoju anegdotu, novinarki IN Magazina Nove TV Maja ipak nije htjela otkriti nijednu anegdotu sa svadbi.

„A ne, ne... Stvari koje se događaju na našim svadbama ostaju među nama”, odgovorila je.

Maja je nedavno na Instagramu podijelila nastup nakon tri neprospavane noći.

„Pa to je bilo prekjučer, znači ja se doslovno raspadam od umora. Ne znam, evo non stop smo na putu... Više ja ne znam, mi više ne znamo di gorimo. Pokušavam da ako dođem doma u 5 ujutro ak se mali digne u 8, 9 da se ja dignem s njim jer ne želim da uopće ima percepciju ‘da kaj sad mama spava‘” rekla je za IN Magazin, ali dodala da joj ipak takav posao ostavlja dosta vremena za kvalitetno provedeno vrijeme sa sinom Bloomom.

Maja, iako možda umorna od nastupa, jutros nije skrivala veselje na Instagramu jer je danas njezin dan. Pjevačica danas slavi svoj 44. rođendan, a uz fotografije na kojima puše svjećice na rođendanskoj torti zaželjela je nešto od pratitelja.

„Ouuyeaa It‘s MY B day. Svoje mega želje i pozdrave napišite ispod slike jer legitimno želim danas uživati u lijepim željama i vašoj ljubavi”, napisala je slavljenica.

Rođendanske čestitke stizale su sa svih strana, a javili su joj se i Marko Grubnić, Nikolina Pišek, Saša Lozar...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 20:02