NAJVEĆI OSLONAC

Maja Šuput otkrila tko joj pomaže oko Blooma: ‘Spremala se k‘o da će na svijet doći King Kong‘

Za vrijeme Majine trudnoće njezina je majka marljivo vježbala i skinula je svu moguću kilažu, a nova uloga joj sjajno stoji
Maja Šuput, maleni Bloom i njezina majka Danica
 Instagram/Maja Šuput

Pjevačica Maja Šuput (41) otkrila je tko njoj i suprugu Nenadu Tatarinovu (37) najviše pomaže oko dvomjesečnog sinčića Blooma.

Baka servis, čini se, radi punom parom, a baka Danica, Majina majka, i više je nego oduševljena svojim mezimcem.

Nova uloga savršeno joj pristaje jer nikada nije izgledala bolje. Štoviše, izgleda mlađe nego na Majinom vjenčanju 2019.

Maja je baku i unuka objavila na svom Instagram storyju, a poznato je da su njezinu majku Danicu fanovi i ranije zasipali komplimentima, čak su i zamijetili da nalikuje na glumicu Heather Locker.

Ne može se ne zamijetiti da mladolika majka Danica i Maja jako nalikuju jedna na drugu, a uz to imaju i slične frizure.

image
Majka Maje šuput, Danica i maleni Bloom
Instagram/Maja Šuput

Maja je oduvijek bila jako vezana za roditelje, koji su uvijek podržavali njenu glazbenu karijeru. Upravo joj je majka Danica bila najveći oslonac u teškim trenucima nakon što joj je otac Boris Šuput sredinom listopada 2018. godine izgubio bitku s teškom bolešću.

U intervjuu uoči poroda za Jutarnji Maja je pokušala zamisliti kako bi na dolazak unuka reagirao njezin pokojni tata.

- Za početak, sigurno bi zabranio da ga zovemo djedom. On bi se znao zafrkavati i meni govoriti: 'Ne zovi me tata pred ljudima, možda se neka ženska još za mnom okrene'. Ali, tata bi se pobrinuo da mali bude pravi šminker. Međutim, budući da je i Nenad šminker kao i moj otac, mislim da će dijete biti super dizajnirano – ispričala je ranije.

Otkrila je i da se njezina majka ozbiljno pripremala za dolazak prvog unuka.

- Za rekreaciju djeteta brinut će se moja mama Danica. Ona se za dolazak prinove u obitelj priprema već devet mjeseci. I to kao da će na svijet doći King Kong, a ne beba. Ona već devet mjeseci marljivo vježba, skinula je svu moguću kilažu, žena je toliko aktivna kao da će dijete odmah nakon poroda krenuti trčati maraton – ispričala nam je ranije Maja.

image
Maja Šuput
Instagram/Maja Šuput
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 06:16