NAJBOLJI FRENDOVI

Maja Šuput podijelila Grubnićevu urnebesnu fotku iz mladosti: ‘Ovo je zapravo najveće blago‘

Prijateljstvo i poslovna suradnja Maje Šuput i modnog stilista Marka Grubnića traju preko 15 godina

Maja Šuput Tatarinov i Marko Grubnić

 Instagram/ Maja Šuput

Pjevačica Maja Šuput putem društvenih mreža čestitala je rođendan svom najboljem prijatelju Marku Grubniću, a tim je povodom objavila njihovu fotografiju iz mladosti koja je nasmijala brojne pratitelje.

"Sretan rođendan mom najboljem prijatelju oduvijek! Brate, nek ti je najsretniji. Želim ti samo zdravlja i zdravu glavu da mi smisliš još koju novu haljinicu. Slika s tobom (i to onih dobrih) imam više nego s ikim drugim, ali one koje pokazuju koliko dugo se znamo su zapravo najveće blago. Za još 100 godina s tobom, volim te", napisala je Maja u opisu fotografije, a odmah su uslijedili brojni komentari i lajkovi.

Na fotografiji, naime, Grubnić pozira u kratkim traper hlačama, bež majici otvorenih prsa, šalom sa zmijskim uzorkom i sandalama sa zakovicama, a njegova kosa je znatno duža nego sada.

"Top", komentirala je voditeljica Marijana Batinić, dok je Jelena Veljača umrla od smijeha i napisala: "Ali ova fotka."

Inače, prijateljstvo i poslovna suradnja Maje Šuput i modnog stilista Marka Grubnića traju preko 15 godina, a upravo on stoji iza svakog njezinog stylinga u kojima se pojavljuje u showovima poput ‘Supertalenta‘ i ‘Tvoje lice zvuči poznato‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 04:45