BLISKA OBITELJ

Maja Šuput podijelila preslatku fotku Blooma s bakom: Nitko ne vjeruje koliko Danica ima godina, misle da joj je sestra

Njezina majka uvijek privuče posebnu pažnju na kćerinim objavama na društvenim mrežama

Maja Šuput, Nenad Tatarinov i njihov sinčić Bloom

 Instagram/Maja Šuput/

Sinčić Maje Šuput, maleni Bloom Tatarinov, glavna je zvijezda njenog Instagram profila od svog rođenja, a sada je poznata pjevačica na svom Instagram profilu objavila fotografiju svoje majke Danice s preslatkim unukom.

image

Danica i Bloom

Instagram/screenshot/

- Napokon ga se baka dočepala - napisala je Maja Šuput uz novu fotografiju s obiteljskog druženja.

Svega nekoliko dana nakon nezaboravne proslave trećeg rođendana simpatičnog Blooma, mališan se družio sa svojom bakom, a fotografija ih prikazuje nasmijane od uha do uha.

image

Danica i Bloom

Instagram/screenshot/

Inače, pjevačica ne pokazuje svoju majku često, ali ona uvijek privuče posebnu pažnju na njenim objavama na društvenim mrežama. Naime, na ranijim fotografijama koje je pjevačica objavljivala, mnogi su se složili da "izgledaju kao sestre", a često joj ne vjeruju da ima 72 godine. Dodatno, Maja Šuput često ističe koliko je vezana za svoju majku.

image

Danica i Bloom

Instagram/screenshot/

Podsjetimo, za vrijeme pandemije se požalila koliko joj nedostaje majka.

- Glupi virus. Fali mi druženje s mamom, naš odlazak na ručkić, normalne ljudske svari koje život čine potpunim - istaknula je tada.

S druge strane, nedano je otkrila kako ne bi voljela da Bloom krene njezinim stopama.

- Ja nisam sportski tip, a vidim da nije ni on. On je umjetnička duša, stalno nešto glumi, ali ne bih voljela da se bavi glazbom jer sam se ja u životu napatila. Voljela bih da je poslovnjak, biznismen. Ja ga vidim kao jednog šarmantnog frajera koji je izuzetno brižan i pažljiv prema ženama i tome ga učim od prvog dana. Nekad pomislim da radim muškarca sebi po mjeri, ali zaista bih voljela da odraste u muškarca kakvog bih ja voljela za svoju kćer da je imam - rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:19