CURA ILI DEČKO?

Maja Šuput podijelila snimku s ultrazvuka, a fanovi krenuli pogađati spol. Uključio se i Šprajc

Pjevačica je jedva dočekala otkriti javnosti vijest da je trudna, a sada na Instagramu s fanovima dijeli svaki trenutak trudnoće
Maja Šuput
 Instagram: Maja Šuput

Maja Šuput Tatarinov (41) jedva je dočekala prošlog tjedna otkriti javnosti vijest da je trudna. Otkrila je tada za Jutarnji otkrila da se, nakon što se oslobodila tereta tajnovitosti, osjeća barem pet kilograma lakša. U trudnoći je nastavila uživati i ne libi se podijeliti sa svojom vojskom obožavatelja, odnosno čak 460.000 fanova na Instagramu svaki trenutak trudnoće.

- Jedan od najčudesnijih trenutaka u mom životu. Kad prvi puta vidiš ovako bebu, osjećaj je neopisiv - napisala je pjevačica podijelivši na Instagramu kadrove s ultrazvuka.

Istaknula je kao je to bilo 19. rujna, kada je bila u 12. tjednu trudnoće. Ona i suprug Nenad tada još uvijek nisu znali spol kojeg sada, ako ga i znaju, još uvijek čuvaju u tajnosti.

image
Instagram

- Beba udobno sjedi, nismo vidjeli spol. Ovo je bio 12. tjedan... Što mislite je li cura ili dečko? - upitala je Maja svoje pratitelje koji su brže bolje krenuli detaljno analizirati fotografiju s ultrazvuka.

image
Instagram

- Mislim da je dečko. Čini mi se kao da nešto vidim na drugoj slici. Ali ja imam četiri dečkića pa možda ništa drugo ne znam vidjeti - komentirala je jedna pratiteljica, a druga je dodala:

- Curka je, već se vidi da je mamina.

image
Instagram

Nagađanjima se pridružio i poznati RTL-ov televizijski voditelj Zoran Šprajc.

- Što je da je Šuput je, vidi se na prvu – napisao joj je u komentarima.

Drugi su, pak, komentirali kako nije bitan spol već da dijete bude zdravo, a s čestitkama i dobrim željama za buduću mamu i bebu u komentarima su se Maji, među ostalima, javile i Ljupka Gojić Mikić, Nina Badrić, Nevena Rendeli i Mirjana Mikulec.

image
Instagram

Sretne vijesti Maja je na društvenim mrežama podijelila sredinom prošlog tjedna, a trenutačno je u 16. tjednu trudnoće.

- Prvi put u životu sam slobodna, jer kao što svi znaju - pjevači ne pjevaju. Mi smo na godišnjem. Prvi put u životu imam vremena samo za sebe. U onom svom luđačkom tempu, to jednostavno ne bi bilo moguće. Prije ne bi bilo izvedivo napraviti dijete, niti živjeti bez stresa i u miru se brinuti o bebi. Ovo je idealno vrijeme. Kažem da je beba profi na mene. Došla je točno kad mama ima vremena brinuti se samo za nju. Presretni smo, nemam što drugo reći – rekla je Maja ranije za Jutarnji.

image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. listopad 2020 11:34