PRAVDAO SE

Maja Šuput podijelila suprugov ‘neuspjeh‘ s odmora: ‘Ne junači se, treba mi muž i otac‘

Nenad Tatarinov prvi se put okušao u skijanju na vodi na odmoru, ali to baš i nije pošlo kako treba... No, barem je zabavio suprugu

Maja Šuput i Nenad Tatarinov

 Instagram/Maja Šuput

Pjevačica Maja Šuput trenutno uživa na odmoru sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom na Mauricijusu. Da se obitelj dobro zabavlja najbolje govore Majine snimke koje objavljuje na društvenim mrežama, a na nekima od njih je dokumentirala i Nenadovo isprobavanje skijanja na vodi.

"Nenad ide prvi put na skijanje na vodi", govori Maja u videu, a zatim pita svog supruga: "Je l‘ te strah? Molim te, ne junači se, treba mi muž i otac."

image

Nenad Tatarinov

Instagram/Maja Šuput

Ovjekovječila je i njegove neuspješne pokušaje, a kad se vratio nazad na brod, Nenad je za njih imao i ‘dobro opravdanje‘.

image

Nenad Tatarinov

Instagram/Maja Šuput
image

Nenad Tatarinov i Maja Šuput

Instagram/Maja Šuput

"Da čujemo iz prve ruke u čemu je bio problem", pita ga Maja, a on odgovara: "Problem je u veličini skija, a ne u meni. Padale su mi skije jer su prevelike, a i treba dić‘ sto kila žive vage, puno je lakše klincima..."

image

Nenad Tatarinov i Maja Šuput

Instagram/Maja Šuput

Zatim je objavila novi video u kojem je Nenada snimala u bazenu s Bloomom, no čini se da i dalje nije zaboravio svoju nezgodu pa je pjevačica šaljivo komentirala: "Opravdava se već 30 minuta." U videu se može čuti Tatarinova kako govori: "Potrgane skije, mogao sam si razvalit‘ nogu."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:02