‘MAŽENJE U TIJEKU...‘

Maja Šuput pokazala sina i otkrila kako provode jutra, no jedna stvar još je uvijek velika tajna

Prije dva dana ponosna mama objavila je fotografiju supruga, poduzetnika Nenada Tatarinova kako grli sinčića
Maja Šuput i sin
 Instagram

Pjevačica Maja Šuput (41) objavila je novu sliku sa svojim sinčićem.

- Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno! Jutarnje maženje u tijeku... - napisala je Maja uz fotografiju iz kreveta na kojoj grli sinčića kojem se lice ne vidi. Fotografija je u manje od dva sata prikupila više od 40.000 lajkova.

Podsjetimo, prije tjedan dana Maja je u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj u Zagrebu carskim rezom donijela je na svijet svoje prvo dijete, sina teškog oko 2900 grama. Maju je porodila ginekologinja dr. sc. Velena Radošević, koja je porodila i Anu Maslać Plenković, suprugu premijera Andreja Plenkovića, te Anu Karamarko, suprugu bivšeg čelnika HDZ-a Tomislava Karamarka, ali i Vanju Modrić, suprugu nogometaša Luke Modrića, Izabel Kovačić, suprugu reprezentativca Matea Kovačića, kao i druge dame poznatih imena.

Prije dva dana ponosna mama objavila je fotografiju supruga, poduzetnika Nenada Tatarinova (37) kako grli sinčića.

- Njihovo prvo zajedničko jutro. Naše najljepse ikada – napisala je tada.

image
Nenad Tatarinov
Instagram

Maja i Nenad nisu još otkrili kako će im se zvati prvorođenac, a cijela nacija već danima pogađa i kladi se kako će se zvati maleni dječak. Upravo je to pitanje koje joj fanovi konstantno postavljaju u komentarima. No Maja zasad ime svog sina drži tajnim.

image
Instagram/Maja Šuput

- Ostavili smo odluku o njegovu imenu za trenutak kada dođe na svijet. I dalje smo ostali pritom da ime ne bude tradicionalno ni uobičajeno, a tražili smo i ime koje ne nosi netko koga poznajemo. To baš i nije bilo lagano jer uvijek znaš nekoga tko se tako zove, a bio je, ne znam, zločest u osnovnoj školi. Uz to, danas se već i životinje zovu ljudskim imenima, pa je onda bilo: 'Joj, ne! Tako se ovome zove pas. Ili, ne, ni slučajno, onaj ima kornjaču s tim imenom!' Kad smo sve to uzeli u obzir, izbor nam se baš jako suzio, dobro je da su na kraju i tri moguća imena ostala – rekla nam je Maja u intervjuu koji nam je dala neposredno prije poroda.

image
Privatna arhiva
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:07