‘SLIKA I PRILIKA‘

Maja Šuput ponosna na svog Blooma i njegov posljednji pothvat: ‘Snalažljiv na mamu. Pravit će dernek k‘o i ona‘

Dvogodišnji je Bloom često na raznim fotografijama i videozapisima koje pjevačica objavljuje

Maja Šuput i Bloom

 Screenshot/instagram/

Popularna pjevačica Maja Šuput redovito izvještava na društvenim mrežama o svom sinčiću Bloomu. Dvogodišnji je dječak često na raznim fotografijama i videozapisima koje objavljuje, a ovog je puta i on sam naučio kako zabilježiti određeni trenutak.

- I tako sam danas doživjela da moje dijete koje nema ni dvije godine ušeće pred kadar i sam opali set selfija - podijelila je Maja sa svojim obožavateljima nekoliko fotografija svog sina i sebe.

Naime, Maja nije skrivala činjenicu koliko je oduševljena time što je njen sinčić po prvi put "sam" fotografirao nekoliko selfija. Njezini pratitelji komentirali su na Instagramu kako je Bloom "snalažljiv na mamu", kako ima "gene na nju" te kako je njezina "slika i prilika". Neki su čak i dodali kako se nadaju da će Bloom uskoro "na mamu praviti dernek po svadbama".

Osim s prvim selfiejem, Maja Šuput se nedavno pohvalila i prvim "noćnim izlaskom" dvogodišnjeg Blooma kada je snimala mališana kako je zaigrano jurio od vrata do vrata u jednom beogradskom hotelu, a u jednom trenutku bacio se na pod, što je Maja iskoristila da ga nazove "pijanim".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:27