‘IKONA BIZNISA‘

Maja Šuput postaje Seka! Pohvalila se internacionalnim uspjehom: ‘Prvi put na svijetu i to baš ja‘

‘Majushka je ušla u svoju prvu internacionalnu suradnju‘ - objavila je ponosna pjevačica

Maja Šuput

 Josip Moler/Cropix

Pjevačica Maja Šuput pohvalila se novim poslovnim uspjehom, a ovog puta ne radi se o njezinoj pjevačkoj karijeri.

"Dozvolite mi da predstavim novi mega, internacionalni uspjeh", započela je objavu na Instagramu posvećenu popularnoj igrački za djecu, Seki Sveznalici, a kojoj će Šuput posuditi glas.

"Svi se čuli za američku kompaniju Fisher Price. Nema doma koji nema bar jednu njihovu igračku. Danas vam predstavljam VELIKU SEKU SVEZNALICU. Ova velika plišana igračka potiče djecu na kretanje, a aktivna igra pomaže u razvoju osnovnih motoričkih vještina vašeg djeteta dok vježba slušanje i praćenje uputa. Sadrži više od 90 pjesmica, zvukova i izraza. Podučava abecedu, brojanje, boje, zvukove životinja, pozdrave i više.

E sad dio u kojem ja skačem od sreće.... Prvi put na svijetu jednoj sveznalici glas je dala poznata osoba i to baš u Hrvatskoj! Da da, glas seki sveznalici dala sam upravo ja i time je Majushka ušla u svoju prvu internacionalnu suradnju", poručila je pjevačica.

Njezina objava prikupila je više od 8000 lajkova u dva sata, a brojne kolege s estrade i javnog života uputili su joj čestitke u komentarima. Jedna pratiteljica nazvala ju je čak ‘ikonom ženskog biznisa‘, a mnogi su joj poručili da je ‘uzor svakoj ženi i potvrda da i žene mogu biti pravi ‘frajeri‘ svoga posla‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:44