SRETNE VIJESTI

Maja Šuput postala je mama: U Petrovoj carskim rezom rodila sina teškog 2900 grama

U svom posljednjem intervjuu pred porod koji je dala upravo za Jutarnji, Maja je priznala da je u trudnoći dobila 10 kg
Maja Šuput
 Privatna arhiva

Pjevačica Maja Šuput (41) danas je postala mama.

Kako Jutarnji doznaje, u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj u Zagrebu carskim rezom donijela je na svijet svoje prvo dijete, sina teškog oko 2900 grama.

Ponosna mama i njen suprug, poduzetnik Nenad Tatarinov (37), nisu još otkrili kako će im se zvati prvorođenac, ali su nedavno podijelili s pratiteljima na Instagramu kako su mu odabrali ime.

Kako je ranije rekla, Maji je termin za porod bio krajem ožujka, a danas je imala zakazan pregled.

U svom posljednjem intervjuu pred porod koji je dala upravo za Jutarnji, Maja je priznala da je u trudnoći dobila 10 kilograma, a samog poroda nije ju bilo nimalo strah.

image
Privatna arhiva

- Imam već neke godine, u mom životu već su se dogodile neke stvari sigurno teže od poroda. Uz to, žene porođaje već stoljećima uspješno odrađuju pa nekako ne vjerujem da bi baš meni to trebala biti najveća trauma u životu - smireno nam je rekla Maja.

U danima pred porod odlučla je da ako njezin Nenad ne će moći biti s njom u rađaonici, zbog korone, da će svakako biti na videopozivu.

image
Privatna arhiva

- Koliko smo toga nakupovali, mislim da bih komotno mogla odmah roditi troje, jedno za drugim. Imamo sve! A kad kažem sve, to i mislim jer je sve spremno, do posljednje stavke. Imam spremne stvari i za vrijeme kad će on već sjediti u svojoj hranilici koja je, naravno, isto već doma. Imamo i autosjedalice, sva moguća kolica. Što se robice tiče, kupila sam je toliko da kad bi se to dijete šest puta na dan presvlačilo, ne bi stiglo sve to iznositi. Znam da sam pretjerala, sve je to meni jasno, ali ne mogu si pomoći jer je meni sve to preslatko. Uostalom, meni je ovo prvi i zadnji put u životu da postajem mama, i to je to - kaže Maja koja ne planira imati više djece.

image
Privatna arhiva

- Nikad nisam planirala veliku obitelj. I sama sam jedinica, nisu mi nedostajali ni brat, ni sestra i nikad nisam bila usamljeno dijete. Sigurna sam da ćemo Nenad i ja djetetu biti dovoljno zabavni i napeti. No, ključni razlog su, budimo realni, moje godine. Ja baš nisam cvjetić, a uz to, sada se osjećam najspremnija da budem mama - priznaje Maja koja je u drugom stanju, kaže, ostala u za nju super trenutku kada je cijeli svijet stao pa je u miru mogla iznijeti trudnoću, bez putovanja na svirke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 21:48