‘DVIJE‘ MAJE

Maja Šuput zbunila sve zanosnom fotkom, fanovima se ne sviđa: ‘Zamisli kako bi bilo Grubniću da je ovo istina...‘

Maja Šuput fotografirala se uz ogradu tako da se čini da postoje dvije Maje, čime je ona oduševljena, a pratitelji baš i ne

Maja Šuput

 Privatni Album/

Pjevačica Maja Šuput već nekoliko tjedana ljetuje u Istri sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom. Na svom Instagramu Maja dijeli fotografije na kojima uživa s obitelji u ljetnim radostima, ali i tu je red onih s njezinih nastupa.

Najnovija fotografija oduševila je Majine fanove, ali čini se da nisu bili zadovoljni opisom.

Maja je odjenula bijeli komplet, suknju s visokim prorezom i top, od sunca se zaštitila šeširom i sunčanim naočalama, a kao modni dodatak nosila je ogrlicu od školjki i nekoliko zlatnih narukvica te je u ruci imala malu zlatnu torbicu. Maja se fotkala pored prozirne ograde koja je stvorila efekt kao da su na fotografiji dvije nasmijane Maje.

„Bilo bi zgodno da nas je dvije”, napisala je Maja oduševljeno.

„Ma kako da ne! Zamisli to, Marko Grubnić”, našalio se Majin dugogodišnji prijatelj i vizažist Karlo Rusan i označio stilista Marka Grubnića.

„Zamisli to”, napisao je Marko uz smajliće majmuna koji si prekrivaju oči. Po reakcijama njezinih prijatelja i kolega, čini se da dvije Maje nikako ne bi bile zgodna opcija kako to ona misli, a s time se slažu i obožavatelji.

„I nezgodno”, glasio je komentar koji se nadovezuje na Majin opis.

Ipak, obožavatelji vole omiljenu pjevačicu i nakon ove šale, što su naglasili pisanjem brojnih emojija srca u komentarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:16