MALI ŠARMER

Maji Šuput nije lako, sinčić Bloom uživa u društvu različitih djevojčica: ‘Živi život iz snova, daleko najveći zavodnik ikada‘

Maja Šuput pohvalila se time kako se Bloom ovog ljeta družio s više različitih djevojčica, a ranije je bio i na djevojačkoj

Bloom Tatarinov i Maja Šuput

 Instagram/Maja Šuput; Screenshot/instagram/Maja Šuput/

Svaka majka najponosnija je na svoju djecu, a tako je Maja Šuput na svog sina jedinca Blooma. Pjevačica je podijelila na Instagramu niz fotografija na kojima je Bloom, a na svakoj se druži s različitom djevojčicom.

„Profesionalni šarmer. Ljeto ljubavi 2023. Daleko najveći zavodnik ikada...” napisala je Maja u opisu fotografija na kojima se Bloom očito dobro zabavlja. Vozio je autiće, grlio se, igrao se u pijesku, bio na piću, šetao se... sve s različitim djevojčicama.

Iako je na ovim fotkama Bloom šarmirao mlađu žensku populaciju, na objavi prije šarmirao je starije djevojke na djevojačkoj večeri. Maja je objavila video na kojem šest djevojaka i njezin sin u sredini plešu, skaču, pjevaju dječju pjesmu „Baby shark”. Time je Bloom šarmirao i pjevačicu Ninu Badrić koja je ispod videa napisala nekoliko smajlića koji plaču od smijeha.

„Hahahahaah SVEEEE”, napisao je Majin prijatelj i modni stilist Marko Grubnić.

„San svakog frajera, biti pozvan na djevojačku. Bloom živi život iz snova”, napisala je mama Maja uz video.

Podsjećamo, Maja je nedavno otkrila da će Bloom ove jeseni krenuti u vrtić, a ne sumnjamo da će i tamo šarmirati mnoge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:15