BLAGO SINU BORNI...

Majka mladog Hajdukovca u pripijenoj minici mijesi sirnice: ‘Gledam te s užitkom, hot domaćica!‘

Bivša Miss Hrvatske pohvalila se na Instagramu svojim umijećem pravljenja kolača

Renata Lovrinčević

 Instagram/screenshot/

Splitska fitness trenerica i influencerica Renata Lovrinčević pohvalila se na Instagramu svojim umijećem pravljenja kolača, preciznije sirnica.

- Razlog zbog kojeg svakog Uskrsa mijesim sirnicu/pincu je taj što je volim. Moje nepce je jako zahtjevno i počela sam je mijesiti od 15. godine da bi došla do onog recepta koji mi odgovara.Bilo je tu raznih savjeta koje sam primjenjivala,ali uvijek svaka ruka daje “ono svoje” - napisala je u svom postu Renata, koju u posljednje vrijeme sve češće viđamo na utakmicama hajdukovih juniora gdje bodri sina Bornu Buljana, vratara Hajduka.

- Meni je najvažnije da se pojede do zadnje mrvice i traži još. Pozdrav svim vrijednim rukama koje će mijesiti da bi uživali u blagdanima u tradicionalnim okusima,uz okupljanje i molitvu - poručila je poznata fitness trenerica odjevenu u pripijenu žutu mini haljinu, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Dobro mIjesiš.. Sve pohvale", "Prelijepa dama...gledam Vas s užitkom", "Najjača si", "Čekaj, ja kad kuham, izgledam kao beskućnik. Pogledajte ovu zgodnu i hot domaćicu" - nanizali su se komentari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:56