KUME IZGORI TI KESA

Maju Šuput zasuli eurima usred nastupa, a onda primjetilii nevjerojatnu grešku: ‘Ček, jel‘ ovo moguće?‘

Pjevačica koju zovu kraljicom svadbi opet je napravila lom, a kad je pregledavala video shvatila je da je haljinu- obukla naopačke

Maja Šuput

 /Instagram/majasuput

Pjevačica Maja Šuput prije dva dana pjevala je na jednoj svadbi i podijelila je na Instagramu video u kojem izvodi svoju pjesmu "Svatovska".

Svojim obožavateljima skrenula je pažnju na jedan detalj koji je i ona sama naknadno uočila.

image

Maja Šuput naopako obukla haljinu

- Tek sam sad gledajući video shvatila da sam naopako obukla haljinu sinoć. Vi pretpostavljam gledate nešto sasvim drugo ... Vadi kume keš keš, napisala je Maja uz video u kojem kum baca novac po pozornici, a obožavatelji su joj u komentarima napisali kako njoj i haljina koja je naopako obučena odlično pristaje.

‘‘Ti si sve!‘‘, ‘‘Legende, koga briga za haljinu‘‘, ‘‘Ma stoji ti i naopako!‘‘, ‘‘Nitko nije skužio‘‘, pisali su joj pratitelji u komentarima uz emotikone koji plaču od smijeha.

Ovo ljeto Maji je kao i svake godine ispunjeno nastupima i angažmanima na svadbama, a svaki slobodan trenutak između nastupa koristi kako bi ih provela sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom.

Nedavno je rekla kako joj sin daje energiju i da je oduvijek spavala malo, a sada kada ima malo dijete spava još manje.

Kada nema nastupa i slobodna je noć, Maja ide spavati oko ponoći i budi se oko sedam. U najboljim uvjetima, što ovisi o njezinom sinu Bloomu, spava šest sati, a zapravo u većini slučajeva manje od četiri sata, pogotovo ako je radni dan. Jednostavno, kada netko živi život pjevačice, putuje svaku večer u drugo mjesto, objasnila je Maja za Slobodnu Dalmaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:14