VRUĆA RENATA

Mama Hajdukova golmana se skinula u minijaturni bikini i zapalila Instagram: ‘Vidim, i Hrvatska ima nuklearno oružje‘

- Sunce je otkrilo svaki moj propust u treniranju i prehrani, pa sad krećem u najaktivniju fazu

Renata Lovrinčević Buljan

 Instagram/screenshot/

Izgledam li dobro u kupaćem kostimu ili on otkriva ono što ne bih voljela da se vidi, pitanje je koje si mnoge dame postavljaju pred ogledalom uoči početka ljetne sezone. Ne i Renata Lovrinčević Buljan, bivša Miss Universe, fitness trenerica i ponosna mama 18-godišnjeg Borne Buljana, mlade nade Hajduka. Ona se bez problema svukla u kupaći kostim, a pritom je na društvenim mrežama podijelila i video u kojem je pokazala svu svoju raskoš, naglasivši kako još uvijek u potpunosti nije spremna za odlazak na plažu.

- Prva skidanja u kupaći kostim su počela i suočavamo se s trenutnim stanjem te želimo bolje. Sunce je otkrilo svaki moj propust u treniranju i prehrani, pa sad krećem u najaktivniju fazu kako bih ljeto dočekala spremna - kaže 47-godišnja Renata uz video u kojem šeta terasom u minijaturnom plavom dvodijelnom kostimu, pa se spušta na ležaljku i zamahuje dugom plavom kosom te otkriva kako će se u danima što slijede posvetiti ispijanju napitka koji će ukloniti suvišne otrove iz njenog tijela.

Njeni obožavatelji smatraju da ona ne mora prolaziti kroz nikakva čišćenja.

- Belissima - poručuje joj jedan.

- Gasi sve - kaže drugi.

- Vidim, i Hrvatska ima nuklearno oružje - piše treći, dok je četvrtog u videu fascinirala karizma splitske plavuše, pa je napisao:

- Ti si kao vino. S godinama sve bolja i bolja. Wow! Kakva karizma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 00:33