MODERNI RODITELJI

MAMA I TATA NAŠE GLUMICE S AMERIČKOM ADRESOM POSTALI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Engleski im nije najjača strana, ali savjetima će vas nasmijati do suza

 INSTAGRAM

Iako ih u tinejdžerskim godinama najčešće ignoriramo, jer je logično misliti da smo sami sebi dovoljni i najpametniji na svijetu, roditeljski savjeti itekako zlata vrijede, a u to se sad uvjerila i Ivana Miličević.

Hrvatska glumica rođena u Sarajevu, koja živi i radi u SAD-u, na Instagramu je objavila prijepisku dopisivanja s ocem Damirom te nasmijala prijatelje i obožavatelje do suza.

Tata joj je, na urnebesno smiješnom engleskom jeziku, pokušao objasniti što može očekivati od ljubavne veze i muškaraca.

'Na dnu je gov.., a na vrhu je med. Ljudi to često ne znaju, ali nekad treba pričekati i sve dobro promiješati, bez hopa-cupa odmah na početku. Razumiješ li', napisao je otac Damir Ivani.

'Čovjek je apsolutni kralj. Trebao bih svratiti do njega po savjet', komentirali su oduševljeni korisnici društvenih mreža.

Samo nekoliko dana prije, zvijezda američke hit serije 'Banshee' s javnosti je podijelila i mudrosti majke Tonke. I ona je, ne shvativši dobro modernu terminologiju, doslovce 'zapalila' internet i osvojila simpatije kćerinih pratitelja.

'Još malo pa ova naša djeca više uopće neće razgovarati s nama. Koristit će simbole. Samo mojoe', napisala je.

Zbunjena Ivana pitala ju je što su zapravo ti njezini mojoi, a mama joj je kao iz topa objasnila da su to zapravo simboli za razgovor, misleći pritom na emojije, takozvane smajliće koje na internetu i pametnim telefonima uglavnom koriste mladi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:46