ZBOG SINA

Mamićeva snaha vikend provela u društvu bivšeg supruga: ‘Potrebno je dvoje normalnih ljudi...‘

Tia Mamić, supruga Marija Mamića, iza sebe ima brak s košarkašem Chrisom Warrenom, a ostali su u dobrim odnosima

Tia Mamić

 Instagram

Tia Mamić, supruga Marija Mamića, iza sebe ima brak s košarkašem Chrisom Warrenom s kojim je dobila sina Dominika. Iako su se razveli 2015. godine, ostali su u dobrim odnosima.

Tome svjedoči i njihova posljednja zajednička fotografija objavljena na Instagramu, a na kojoj poziraju zajedno sa sinom povodom njegova rođendana.

image

Tia Mamić

Instagram

Tia je na Instagram storyju odgovarala i na brojna pitanja njezinih pratitelja pa je, među ostalim, objasnila i kako su ona i bivši suprug uspjeli ostati u korektnim odnosima nakon raspada braka.

"Potrebno je dvoje normalnih ljudi i da ti je dijete prije ega i osobnih interesa! Domi je broj jedan i mi smo nebitni i naši odnosi su za njega nebitni. Dijete koje je opterećeno ionako razvodom roditelja ne treba biti opterećeno osobnim frustracijama i nezadovoljstvom. Ali ponavljam, za to je potrebno dvoje", odgovorila je Tia Mamić, koja je od 2017. u braku sa sinom Zdravka Mamića, sportskim menadžerom Marijem Mamićem.

image

Tia Mamić

Instagram

Tia Mamić ranije je nosila prezime Jurčić, koje pripada njezinu očuhu, političaru Ljubi Jurčiću. Naime, kad joj je bilo 12 godina, umrla joj je majka, a Ljubo Jurčić preuzeo je brigu o Tiji i posvojio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:30