POVRIJEĐENI INFLUENCER

Marco Cuccurin fizički napadnut u pekari: ‘Ne mogu vjerovati da nitko nije reagirao‘

Ušao u je u pekaru te upitao jednu ženu čeka li u redu, no tu je sve krenulo nizbrdo

Marco Cuccurin

 Screenshot/instagram/

Poznati hrvatski beauty influencer, ujedno i pobjednik emisija "Ples sa zvijezdama" i "Zvijezde pjevaju", Marco Cuccurin, na svom se Instagram profilu požalio kako je napadnut u pekari.

image

Marco Cuccurin

Screenshot/instagram/

Prema njegovim Instagram pričama, ušao u je u pekaru te upitao jednu ženu čeka li u redu. Tu je sve krenulo nizbrdo, jer ga je sporna žena iz pekare "samo hladno pogledala" i maknula se od njega na drugi kraj objekta.

- Pet sekundi nakon, vraća se na to mjesto pokraj mene i cijelo vrijeme me čudno gleda. Imala je dvije putne torbe na sebi i odjednom se zaletila na mene s tim torbama da me namjerno lupi i potom je otišla u drugom smjeru - ispričao je Marco i potom nastavio s ispovijesti o sukobu iz pekare, negirajući da ga je žena fizički napala.

- Ne, žena me nije ozlijedila, ali me povrijedila. Emotivno me dugo ništa nije tako poljuljalo i znam da to zvuči smiješno zato što me svi znate kao pozitivnog lika i znate koliko me ništa ne može poljujati... - nastavio je 22-godišnji influencer.

image

Marco Cuccurin

Screenshot/instagram/

Naime, Marco nije vjerovao da "nitko u pekari nije reagirao".

- No, evo ne mogu vjerovati da nitko u pekari nije reagirao, ne mogu vjerovati da je ta žena imala hrabrost tako se ponijeti u javnosti i ne mogu vjerovati da smo sposobni vršiti nasilje nad ljudima koje ne poznajemo i ne znamo njihovu priču... Zar smo došli do toga da se nasilje tolerira u društvu ili? - upitao je putem svoje Instagram priče.

image

Marco Cuccurin

Screenshot/instagram/

- Možda će netko reći "opet ovaj Marco dramatizira", ali dobro razmisli želiš li da se ovako nešto dogodi tvom djetetu... Odgovorite si na to pitanje i onda mi se ponovno javite. Dokle god imam moć govora i društvenih mreža neću stati promovirati dobrotu, jednakost i razumijevanje. Dajte, ljudi, budite sretni, vodite svoj život, budite 100 posto SVOJI jer vjerujem da da ste stvarno takvi, ne bi bili niti nesretni niti nezadovoljni - zaključio je Marco.

@markomarkec3 Zašto s 30 godina žena i dalje ne znam da nešto što nam se ne sviđa samo može izignorirati. Ne, nisam ozlijeđen, ništa me ne boli na tijelu, ali boli duša kad znam da se kao ljudi nekad i dalje ponašamo kao dinosauri. #nasilje #stopnasilju ♬ original sound - Marco Cuccurin🥥

Inače, Cuccurin često dijeli trenutke iz svog privatnog života, a nerijetko u njima istakne društvenu nepravdu i potakne emocije pratitelja osjetljivim temama. Podsjećamo, Marco je u studenom pretprošle godine s mentoricom Miom Negovetić odnio pobjedu u showu "Zvijezde pjevaju“, a u svibnju prošle godine s Paulom Tonković pobijedio je na showu "Ples sa zvijezdama".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 09:59