LIJEPA GESTA

Marco Cuccurin i Mia Negovetić napravili iste tetovaže, otkrili i što su tetovirali: ‘Obećali smo si...‘

Influencer je na Instagramu otkrio da je to bio dogovor ako pobijede u showu ‘Zvijezde pjevaju‘, što se na kraju i ostvarilo

Marco Cuccurin i Mia Negovetić

 Dario Njavro za HRT

Influencer Marco Cuccurin i pjevačica Mia Negovetić, koji su zajedno nastupali u HRT-ovu showu ‘Zvijezde pjevaju‘ i pobijedili, objavili su da su napravili iste tetovaže na rukama.

Marco i Mia istetovirali su stihove ‘City of stars‘, a influencer je na Instagramu otkrio da je to bio dogovor ako pobijede u spomenutom showu.

"Za kraj putovanja ‘Zvijezde pjevaju‘ obećali smo si u slučaju da pobijedimo matching tetovaže. Naša pobjeda neka bude dokaz da prijateljstvo, ljubav i iskrenost pobjeđuju. Neka bude sinonim za to. Posvetili smo je konkretno našem najdražem nastupu ‘City od stars‘ iz mjuzikla ‘La La Land‘. Sama radnja govori o tome da ne trebamo slijediti samo karijeru jer se na tome putu možemo izgubiti i izgubiti ono što nam je stvarno u životu bitno.

Dakle, slijediti snove uvijek treba, ali paziti da dok ih ostvarujemo nama važni ljudi i dalje budu dio tih istih snova. Mia, hvala ti što si dio mog sna i posebno hvala našim zvjezdicama koje nas gledaju odozgo i koje nam šalju snagu i ljubav koju si ni ne možete zamisliti", napisao je na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:38