NOVI IZAZOV

Marco Cuccurin nastupit će u ‘Plesu sa zvijezdama‘: ‘Ne bojim se nositi maskaru ili plesati s dečkom‘

Marca ćemo na proljeće u novoj sezoni popularnog televizijskog spektakla u plesnim cipelicama moći gledati na Novoj TV

Marco Cuccurin

 HRT/ Dario Njavro

Uvijek sam priželjkivao plesati u ‘Plesu sa zvijezdama‘. Moja nona, uz koju sam odrastao, obožava taj show, pa sam ja kao dečkić pred televizorom plesao s nonom i njenom prijateljicom i ‘glumio‘ da sam u ‘Plesu sa zvijezdama‘ - kaže Marco Cuccurin, kojeg ćemo na proljeće u novoj sezoni popularnog televizijskog spektakla u plesnim cipelicama moći gledati na Novoj TV.

22-godišnjem influenceru koji je jesenas skupa s Mijom Negovetić pobijedio u HTV-ovom pjevačkom showu ‘Zvijezde pjevaju‘ ples nije nepoznanica.

- Odmalena volim glazbu, ritam, pa tako i ples. Kad sam imao nekih šest-sedam godina pohađao sam tečajeve osnove valcera, tanga i još nekih plesova, no neko profesionalno iskustvo kao takvo nemam. Neko kratko vrijeme plesao sam i suvremeni ples, no ništa na nekoj profesionalnoj razini - govori Marco, koji kao prednost u odnosu na ostale natjecatelje među kojima su Emilija Kokić, Frano Ridjan i Deniss Grgić ističe to što je hrabar i ‘svoj‘.

image

Mia Negovetić i Marco Cuccurin

Dario Njavro/

- Vjerujem da ću upravo to pokazati na ovoj sceni. Dakle, ne bojim se imati maskaru na licu ili plesati s dečkom. Kod mene ne postoji ništa tabu i vjerujem da ću upravo zbog toga moći dati sebe i svoju dušu. Ja sam netko tko voli biti 100 posto iskren i 100 posto ja i znam da će mi ‘Ples sa zvijezdama‘ omogućiti da to pokažem i na sceni - kazao je influencer za Dnevnik.hr.

Otkrio je da zbog plesne avanture neće odustati od svoje prve ljubavi - glazbe:

- Tijekom 2023. u planu mi je izbaciti singl, a u tome će mi pomoći Mia Negovetić. Zatim mi je u planu, ako karijera bude išla dobrim tijekom, prijaviti se na iduću Doru - otkriva Marco.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. siječanj 2023 11:08