ZLATNI STUDIO

Marija Škaričić, Joško Lokas, Zoran Šprajc... Pogledajte kako su nagrade preuzela omiljena lica domaće scene

Svi dobitnici posebno su istaknuli da ovogodišnja nagrada ima dodatnu težinu upravo zbog iznimno teške godine koja je za nama
Zoran Šprajc i Enis Bešlagić
 Marko Todorov/Cropix

Zbog ograničenog trajanja TV prijenosa četvrte dodjele najveće medijske nagrade u zemlji, Zlatnog Studija, ali i epidemiološke situacije, neka od priznanja dodijeljena su u pretprijenosu samog događaja.

image
Ksenija Prohaska, Lana Barić, Ana Begić Tahiri, Daria Lorenci Flatz i Mada Peršić na dodjeli Zlatnog Studija na HRT-u
Damjan Tadic/Cropix

Naravno, ništa manje važna za same dobitnike, ali i za publiku i čitatelje koji su Zlatni Studio uputili upravo u ruke sretnih i zaslužnih dobitnika, na pozornici su u osam kategorija nagradu primila neka od omiljenih lica domaće scene.

image
Ana Begić Tahiri, Daria Lorenci Flatz i Ksenija Prohaska
Marko Todorov/Cropix

Tako je nagrada za najbolju filmsku glumicu otišla u ruke Marije Škaričić, koja je briljirala u ulozi Mare u istoimenom filmu "Mare".

image
Marija Škaričić
Damjan Tadic/Cropix

Najbolja ženska kazališna uloga ona je koju je u predstavi zagrebačkog HNK odigrala Ana Begić Tahiri u predstavi "Idiot".

image
Ana Begić Tahiri
Damir Krajac/Cropix

U kategoriji najboljeg muškog kazališnog glumca slavio je Miroslav Čabraja koji se istaknuo u predstavi "Štajga", a tom je prilikom posebno pozdravio kćeri Noru i Ritu.

image
Miroslav Čabraja
Damir Krajac/Cropix

Svojoj je djeci Noi, Tomi i Jakovu svu ljubav poslao i Joško Lokas koji je trijumfirao sa svojom serijom "Nestali", kao najboljom TV serijom protekle godine.

image
Joško Lokas
Damir Krajac/Cropix

RTL je slavio i u kategoriji najbolje TV emisije i najboljeg TV reality showa. Tako je Zoran Šprajc, kojem penjanje po kipić Zlatnog Studija nije nepoznanica, ovaj put preuzeo nagradu za svoj RTL "Direkt" kao najbolju emisiju, a Marijana Batinić Zlatni Studio preuzela je za "Život na vagi", kao najbolji reality, treću godinu zaredom.

image
Zoran Šprajc, Marijana Batinić, Andrea Buča, Enis Bešlagić na Zlatnom Studiju
Marko Todorov/Cropix
image
Zoran Šprajc i Enis Bešlagić
Marko Todorov/Cropix

Najboljom radijskom postajom proglašen je Radio Istra, a najbolje novo lice na glazbenoj sceni je Jure Brkljača.

image
Zvjezdan Jurcola
Marko Todorov/Cropix
image
Jure Brkljača
Marko Todorov/Cropix

Svi dobitnici posebno su istaknuli da ovogodišnja nagrada ima dodatnu težinu upravo zbog iznimno teške godine koja je za nama, a koja je posebno pogodila glazbeni i glumački svijet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 16:19