OBITELJSKA IDILA

Mario Petreković ponovno će postati tata, stomatologinja Aleksandra pokazala trudnički trbuh

Aleksandra je odjenula crnu usku haljinu a njezin trudnički trbuščić lijepo se nazirao
 Davor Pongracic/Cropix

Komičar i voditelj Mario Petreković ponovno će postati tata. Nakon što je u kolovozu 2020. s dugogodišnjom djevojkom Aleksandrom Kramberger dobio kćerkicu Marlu, par je ponovno u sretnom iščekivanju.

Naime, Petreković se zajedno s Aleksandrom Kramberger pojavio na komemoraciji preminulom pjevaču grupe Parni valjak Akiju Rahimovskom koja se održala u Maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, pa se tako i doznalo da će ovaj par opet dobiti dijete.

Aleksandra je odjenula crnu usku haljinu a njezin trudnički trbuščić lijepo se nazirao. U kojem je mjesecu i stiže li im sada kćerkica ili sin nismo doznali, jer se Petreković nije odazvao na telefonski poziv.

Svoje obiteljsku idilu, čari roditeljstva, komičar inače često podijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu kojih ima više od 29 tisuća na toj društvenoj mreži, naravno u svom prepoznatljivom stilu. Tako je i obznanio kada su postali roditelji.

"Napokon slobodna! Petak, 21.8. 2020. stigao nam je najnoviji model budilice - Marla Petreković Kramberger. Za sve upite oko čuvanja, pusa, poklona i uplata obratite se mami i tati! Odoh dalje jest!"., objavio je tada Petreković.

image
Davor Pongracic/Cropix
image
Davor Pongracic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 17:21